Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-04-2007, 01:10 PM   #10
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
Aqua, danski bend poznat po hitovima "Barbie Girl" , "roses are red" i "candyman" je prodao 27 miliona ploca....

Zar to nije umetnost?

Ja smatram da jeste, nije lako napraviti kuku... cak i Madonna je
toga svesna u poslednje vreme.... Ima sve ali vise nema pesme

jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza...
pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o

Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo!

kad već pominješ kineze i azijate.....doboro bi bilo da se malo prelista šta veliki kineski filozofi prije 3000 godina kažu o muzici i kako je doživljavaju!!! mada koga više briga za to u ovoj našoj bolesnoj eri u kome se samo cijeni novac, novac!

edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju ))))

aj živi bili!!!

Last edited by balthazaar; 15-04-2007 at 01:26 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules