|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Mislim da je ovo prvi put da se prvo napravi soft synth, pa potom da se na istom algoritmu radi hardwerski synth.
Solaris je jedan jako dobar synth za Luna\Pulsar\Scope karte, od istog autora koji je uradio meni omiljene Zarg synths-e, John Bowen-a... Verujem da je synth dobro odradjen, posto znam da se dugo radilo na njemu... Stariji, DSP brat izgleda ovako... ![]() Inace, od istog autora mi se svidja i Zarg Dark Star i cesto ga koristim, pa preporucujem i drugima da ga probaju, ali... za Zarg Synthse su dve Lune, ili Pulsar II apsolutni minimum! Moze i jedna Luna, ali... sa polifonijom od par tonova ![]() Sto se tice ovog novog Solarisa, u hardware-u... ocekujem da bude odlichan, posto su DSP Synthsi John Bowen-a zaista lepo odradjeni i zvuce kvalitetno, gusto... veliko... ...subjektivan utisak...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 29-03-2007 at 12:51 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alesis MK2 vs. AR (Don Solaris/Boggy thread) | Don Solaris | Dizajn i konstrukcija studija | 29 | 20-08-2007 12:59 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |