Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-03-2007, 01:07 PM   #23
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Da li da pazarim monitore M-AUDIO studiophile BX-8A?

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post

Oprezno sa savetima!

Ne znam ko je Paki, ali je covek poprilicno zakomplikovao stvar svojom expertizom.

I jos ce tetka da izvuce deblji kraj...
Tacno tako...

...a Boga mi i oprezno sa savetovanjem NS10M, Quad i sl. koje i nisu bas nove.
Mislim, sve je to super, ako se nadje u idealnom stanju... Ako su NS10M premotavane, servisirane itd... hmmm... bas treba otvoriti ochi...

Ja NS10M obozavam i rado ih koristim, ali, kada bi ih kupovao, dobro bih gledao sta uzimam... NS10M je ipak stara i osetljiva kutija i vrlo cesto su u losem stanju...

Sto se tice QUAD-a i sl., umalo i ja da nedavno kupim jedan QUAD 405... na zalost (ili na srecu) prodat je, a prodavac (inace fanatik za pojachala) me je posavetovao da pripazim, jer on nije video video kod nas QUAD-a koji nije servisiran i rekao mi je da su sada kod njih originalni najcesce samo trafoi i ,ako bas imas srece, tranzistori, a to kako ce da radi zavisi od kvaliteta remonta... Rekao mi je i to da je i njegov bio servisiran, ali ga je servisirao on licno i pazio je koje komponente kupuje, pa je kao bio O.K...

Ne znam... Nisam elektronichar, a ni expert za pojachala, pa ako je ovaj lagao mene, lazem i ja vas...
Eto, prenosim savet koji sam ja dobio od negoga za kog mislim da je merodavan kada su pojachala u pitanju...

Ne bi bilo loshe da se oglasi chika Boggy i pojasni to oko nabavke starih pojachala... i mene interesuje...

Last edited by idekius; 25-03-2007 at 01:54 PM.
idekius is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules