|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Mason
|
Quote:
) pravio Akai kataloge u CD Extract, jer je jedino on to mogao da radi... ne znam da li su posle smislili jos nesto, ali pre neku godinu je CD Extract jedini to radio... ali on nista ne kompresuje, itd. vec jednostavno napravi katalog...Kasnije je CD Extract zamenila poveca drvena polica sa pregradama -orketarski instrumenti, horovi, dubnjevi, perkusije, ethno...itd.
|
|
|
|
#2 |
|
Psiho
|
Radije preslushaj jednom sve semplove, ali bez da tom prigodom neshto odredjeno trazhish. Jednostavno ih preslushaj i pored svake kolekcije eventualno naznachi nekakav highlight ili neshto shto se po imenu kolekcije ne bi ochekivalo.
Katalogizacija uzme vrijeme a ja iskreno sumljam da se to ikad opravda. Ja imam gigabajte semplova i poprilichno dobro znam shto imam i gdje se otprilike nalazi. S par preslushavnja imat chesh mapu semplova u glavi... zvuchnu i tekstualnu. Katalog iz CDXtract-a je ipak samo tekstualan i vechina svega se zove partition A, B, C, D... Dosta neupotrebljivo.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|