|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Hybrid VST synth novije generacije s odlichnim moguchnostima za programiranje bass patch-eva: Vember Audio - SURGE (ne suditi po presetima)!
Vaz Modular 3 - soft modular iznimnih moguchnosti kad je bas u pitanju, ali zahtjeva i dosta truda. U-He Zebra 2 je dobar soft synth ali ne bih ga bash svrstao pod preporuke za bas. Mozhe se dobit i odlichan bas ali zahtjeva puuuuno vishe vremena nego gore pomenuti Surge. G-Media je stvarno OK, ali Minimonster ima neku jebenu falingu na oscilatorima shto se posebno primjeti na bas linijama. Mene je to iznerviralo do besvjesti i na kraju sam odustao. Arturia syntheve nikad nisam ozbiljno shvatio... ne kuzhim tu disciplinu softverske kopije hardvera. Gotovo "svemoguchim" softverom ljudi kopiraju hardver zajedno sa svim limitima i ogranichenjima koja taj hardver ima. IMO totalno promashena disciplina.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
bio mi je zanimljiv jedno vreme ... surge ... dobar je ... ne znam sta shivi fali kod minimonste ??? evo par godina ga koristim nikad da mi dosadi ... vama treba nexus u kombinaciji sa yamaha rm1x ili korg legacy prvo/drugo izdanje ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A jel zbilja, kojim softverom dolazite najbrze do onih napumpanih sinusa koji kako rece neko gore drmaju crnjama hamere? Uvjek ostavim previse vremena na to.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
funky synth bass refill | rasa01 | Audio Software | 0 | 22-06-2009 07:46 AM |
omiljeni poly synth za bass | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 36 | 20-02-2008 04:52 PM |
Audio Realism Bass Line pitanje | dacko | Audio Software | 6 | 05-09-2005 12:46 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |