|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
meni se jako svideo djigijev stil svirke, čvrsto, srčano, perspektivno.. ako nastavi ovako i skonta sebe još ozbiljnije, ima svetlu budućnost... žao mi je što ga nisam čuo u nekom autorskom materijalu, da čujem kako razmišlja kreativno, ovo je uglavnom odrađivanje posla
Dakle, večeras u 22h
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
MAO
|
sinoc emitovana emisija sa Projom (FuzzBox), Lazom i Zeljkom, nemam pojma kako su ih potpisali.. Radi se o akusticnom cover bendu sa dve acc gitare i akusticnim bubnjem.. Repertoar je od Otisa Redinga preko Bitlsa i Animalsa sve do Paul Wellera i Dzoni Kesha na kraju.. jest da je cover, ali u svakom slucaju izuzetan nastup koji se moze koristiti kao kratko predavanje o sviranju pomenutih instrumenata, a narocito me odusevila Projina vokalna mimikrija veoma razlicitih karaktera..
Repriza je u Utorak u 22:30 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() nadam se da cemo skoro sve da zavrsimo pa ces cuti na promocijama moj prvi rad
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAO
|
http://www.myspace.com/madcapbelgrade
sinoc emitovan celovecernji nastup istih repriza u utorak u 22:30.po meni, dosta sveze i iznenadjujuce up-to-date rock bend... Topla preporuka ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
MAO
|
auuh veceras emitovan FuzzBox.. jeste da je tezga, ali prvi put sam veceras ja pogledao tu emisiju i usro se kolko mi dobro zvuci na TVu.. .teo sam da zovem montazera da proverim dal je slucajno ubacio neki drugi ton a ne moje remixe
![]() ![]() ![]() OVo mi ulepsalo mesec, majke mi Repriza u utorak... stvarno, jebes tezgu, ovi ljudi STVARNO SVIRAJU
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
dok ja provalim ko je
E,Mare,aj nam radis sledeci album... naravno salim se..... vidimo se u ponedeljak,al ovaj put da pritisnes dugme,...mislim cisto da nebi nalepljivali posle na misice.... hvala ti za tip....nabavio Timevorks |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
I sto ne dodje na promociju albuma,...
necu nesto puno da te hvalim,licno mislim da se mnogo nerviras... ali ono sto su mi Stringsi pustili(na slusalice,sa mp3 plejera)...Super pogotovo bubanj i gitare.....jbg za vokal....sredice to Daddy,on to najboplje radi.. ali bubanj je keva.... gitare su prisutne,totalno su grandz,taman kako treba prijatno si me iznenadio... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
MAO
|
Quote:
hehehe Na promociju nisam mogao da dodjem, snimali smo upravo emisiju iz naslova ovog topika, sa Di Luna Blues Bandom... Vas album sam cuo od Johnsona, al komentare cu zadrzati za privatan razgovor.. . Sto se Brokena tice, sta ga ja znam... dosta smo se trudili na usnimavanju, mix mi ipak dosta tesko ide zbog novog monitoringa, ali cini mi se da smo ispratili jedan odredjeni nivo koji smo postavili jos snimanjem bubnja.. tako da videcemo kako ce to ispasti... upravo me to i muci, sto mi za sada sve zvuci dobro dok radim, a to mi u iskustvu nikad nije slutilo na dobro ko zna, mozda sam konacno sishao sa uma Otvoren poziv stoji da svrnete kolektivno do Undergrounda ovih dana dok jos traju mixevi, na pivce i koju partiju bilijara.. a ako ne, vidimo se vec u ponedeljak na Maturantima
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|