|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ma dao sam oglas i nije mi frka da cekam, ali vec sam poceo da se premisljam. Koristio sam ga sa kabinetom sa 2. dvanaestice (neki spanski zvucnici) i onda sam ga nedavno "ustekao" na marshallov kabinet sa cetiri cellestion zvucnika (dok ne stavim lampe u njegovu glavu) i nisam mogao verovati kako to zvuci. I sada mi se ne rastaje od njega, ali mi je pomalo luxuz posedovati dva pojacala. Mada mozda se odreknem marshalla, ali tek za njega ne mogu iskopati cenu. Model je iz 73. tremolo 50w, i svi koje sam nasao imaju 6 potenciometara, a moj ima osam. Rebus 'bem li ga. Znate nesto o tome?
Last edited by dawid; 02-03-2007 at 01:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
eve i slike
http://www.ludekrawepunk.com/1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Za tog Marshalla ti treba Marshallov forum - tamo će sigurno znati ?ta i kako, i jo? i koliko vredi.
www.amptalk.com/marshall_amplifier.html www.vintageamps.com/plexiboard/viewforum.php?f=1 Ako sve protekne kako ja mislim da će proteći, odmah će ti neko na PM tra?iti da ga otkupi. Te?ka srca moram da ti ka?em da je verovatno probitačnije da zadr?i? tog Marshalla - poseban model, i sve to, plus Marshalli u startu vi?e ko?taju, veće su "face" i kada postanu "vintage" imaju tr?i?te koje ne pita za cenu. Mada sam ja lično čovek koji bi, određenih dana, dao levo mudo i desni bubreg za Bassmana. To je to, Bitlsi, svako koga mo?e? da zamisli? u bluzu, nema slavnog gitariste koji se pre ili kasnije nije "bockao" u Bassmana... no ne mogu da ga priu?tim do daljnjeg. Ipak zadr?i Marshalla, finansijski je daleko isplativije.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na linkovima. Vidim da 73. spominju kao "dobru" godinu. Jos se niko nije javio na pm (:
Meni se za nijansu vise svidja bassman. "Mudastiji" je. Valda zbog lampi. A marshall je marshall,i opet rebus, a meni trebaju pare za UADa i mic.....aaaaa!!!! Kao kada pitaju roditelje koje dete vise vole!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ima nekoliko majstora, preporučio bih prvo Pecu, ali i ostali znaju posao:
Petar Filipović, P&K Audio, 063/230-503, taj radi mnogo lepa pojačala (point-to-point, Orange Drop kapacitori, i sve to) i zna znanje, pikaudio@eunet.yu 011/610-452 (posle 17:00). Nebojša Čupić, (063) 264-730, servis "Apollo", sređuje opremu "facama", dobro snabdeven opremom. Attila Audio, pre svega HiFi oprema, ali lampaška, tako da čovek zna puno. www.attila.a11.net attilabgd@yahoo.com 11070 Novi Beograd +381 64 11 777 14 Slike Pecinih radova (samo te imam): ![]() ![]() ![]() Samo polako, Yoda, šta god radio - ne daj ispod cene, kajaćeš se natenane, sa tim barem imam iskustva...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Al iskopah na ebay-u - pocetna cena 1360 usd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ah da, Ameri se mnogo brinu oko falsifikovanja, prevara po eBayju i prevara poštenih radnih ljudi koji kuckaju na Forumima o svojim opsesijama... Koliko sam razumeo ljude sa Fenderovog foruma (gde sam relativno redovan), prevara ima strašno mnogo - eBay, 'vatanje ljudi preko oglasa na specijalizovanim forumima, duugo prekopavanje foruma u pokušaju da se izradi savršen falsifikat...
...tako da se nemoj ljutiti na njih. Čim su bili tako oštri znači da pitaš o BiTnOm i ReTkOm pojačalu - ekvivalentu, valjda, logovanja na Gibsonov forum sa tvrdnjom da imaš retku seriju flying V iz še'set devete. Prati tu aukciju, vidi kakva pitanja bidderi postavljaju prodavcu, vidi njegove odgovore, i obrati pažnju na količinu biddova i konačnu cenu.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
He, mora da su i oni culi za Roćine marshalle
![]() Biddovi? Uff...jos kad bih znao sta je to... No, nema veze, praticu pa da vidim da li da castim onog sto mi je prodao pojacalo za 300 eura ![]() i ne smem mu reci zasto ga castim, da ne digne ruku na sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam sta je bid ali ima ih 0. I izgleda da je prodato. Ja sam duduk za eBay. Eve linka da potvrdim http://cgi.ebay.com/Vintage-Marshall...QQcmdZViewItem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|