|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Daj,Maxe ne tupi...ajde gletericu u ruke,idi decku uradi sobu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Evo ti konkretan savet...plati coveku npr 100-200 eur za 2-3 sata konsultacija i predloga... pogledaj sta je napravio u Hammeru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
pa ja sam ovu temu i nazvao "gde naci akustichara" shto tje reci upravo sam tako neshto i hteo al vish shta ispade,nishta mi konkretno nisu rekli a josh me i izprozivashe..
![]() ja sam i hteo da platim od prilike toliko i da mi neko sa ovog foruma preporuchi nekog ko bi to mogao da mi odradi al dobih samo uput na temu u kojoj se govori o tome "kako je ivan napravio gluvu sobu" (shto meni stvarno netreba) i link za neki audio forum koj i nije losh .. vec drugi ili treci put mi se ovde deshava da potrazhim pomoc a dobijem prozivke od kojih nikakve pomoci nema.. ![]()
. . . Last edited by pinga; 07-02-2007 at 09:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ovo je isto kao da si dosao na muzicki forum i postavio pitanje tipa... e ljudi ja bih da pjevam kao zdravko colic al mi raspon glasa i nije nesto velik, tek 3,4 tona...paaa ima li neki profesor da mi objasni kako da pjevam kao zdravko colic... u startu si pogrijesio sa naslovom posta. ne treba ti akusticar, nego samo vise truda da cackas po forumu i skontas da od sobe koju imas mozes da napravis nesto sto je priblizno sobi za slusanje u studiju...
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]()
Hvala Bole,
Quote:
NE moze dobiti ni priblizno realne studijske uslove za rad na produkciji muzike, za pocetak, u toliko MALOJ sobi. Ne pricam po "standardima" sa ovih prostora, nego po standardima sa malo shireg prostora. A imam i u vidu opseg frekvencija od znacaja za danasnju (digitalnu) produkciju. Cela se prica svodila SAMO na to da sebi omoguci da "prezivi" u takvom (malom) prostoru neko vreme... dok ne zaradi novac, organizuje se itd... Da se razumemo, rade ljudi i u tako malim prostorima prilicno ozbiljne stvari, cak bez ikakvih "tretmana" (bili, videli... rekli "svaka chast!"), ali samo oni znaju koliko ih to kosta (zdravlja, nerava, zasicenosti, efikasnosti...) Ali to je njihova ODLUKA koju treba poshtovati, jer ne KUKAJU. (prevedeno: cute i rade... bore se za bolje) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gde naci ovo?.... | milanCHE | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 26-02-2009 10:47 PM |
...gde naci... | evgenije | Audio Software | 4 | 18-11-2003 01:00 AM |