|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
1. Rezija ima potencijal da maksimalno dobro zvuci za 5.1 surround (!) na mestu mixing inzenjera. 2. Imas jos dva odlicna (stereo) slusanja iza reka... koji smo sa malim ispustom pretvorili u "shank" gde mozes spustiti svoje stvari a sedis na barskoj stolici... itd... a pri tom nemas totalno ludilo na bassu... (gomila slusanja za "goste" ima taj problem) 3. (znaci tek treci prioritet) da mixing inzenjer ima dovoljno prostora da funkcionise (Bitchova svest mi je oprostila za klavijature, u to sam siguran, ali se bojim podsvesti....) Ako zbog svega ovoga, covek koji tamo radi mora da smrsa... nisam to video kao neki znacajan problem... ja sam inace jos veci od Bitcha i dosta se vesto provlacim... verovatno zato sto sam tabanao po tom prostoru poprilicno.... Ponavljam, ako se u zvuku cuje najmanje kompromisa... a to je definitivna cinjenica... ja mogu samo da budem zadovoljan i ponosan na ovo, nasih ruku, delo (nasih... podrazumevam sve ucesnike, ukljucujuci i nesrecne stolare... koji su ga na kraju zavrsili...) Prema tome, dabome, ![]() Mogu ja da zivim sa tim kompromisom... veruj mi! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ma naravno, nista lose nisam rekao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() boggy, naravno da nemam nista protiv da ih stavite kod vas na sajt. kvu, pa ima tu metar prostora sigurno, nisam jos ni jednom zveknuo outboard (doduse zato sto pazim) ali nisu ni gosti koji su dolazili i sedali da slusaju ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |