|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Mason
|
![]()
Sve je to kita!
![]() Nista bez hardwerskih gudacha u racku (analognih) ![]() Vienna? EW? Nikako! :o Obavezno valja naci neki vintage akai sampler, od pre Hrista, koji uchitava boju ( sa diskete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zezanje na stranu... Sto se tihe Giga Studo 3, verujem da je dobar, ali... nisam mu se bas previshe naradovao ![]() ![]() Giga Studio 3 sam "probao", posto mi je nekada onaj Giga Studio 1.6 bio omiljeni sampler... ali, avaj, kad, medjutim!!! ![]() Trojka cita DirectX i VST plugove... zamisao im i nije tako losa... da Giga Studi moze da procesira direktno, pre nego sto traka bude snimljena u wav, koristeci npr. UA-Neve 1073, Altiverb, Waves SSL... meni se tu i desavao problem prilikom instalacije ![]() ![]() Svi koje poznajem, a koriste Giga Studio, koriste ga na odvojenom rachunaru, na kojem je samo Giga Studio, pa obicno taj comp vezu preko system link-a (Steinberg V-Stack)... Moguce da nekome radi i na rachunaru na kojem su i programi, plug-ovi, ali ja to jos nisam video... ako ima nekoga na forumu da mu sve to funkcionise na normalnom DAW PC-u, neka se javi i objasni kako je to uradio... bilo bi mi od koristi, posto prakticno i realno Giga Studio 3 nisam ni mogao da probam... zbog navedenog problema...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Strings | zmaj | Slobodan Marković | 0 | 06-06-2007 10:41 AM |
strings iz semplera | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 23-10-2005 08:20 PM |