|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
a koji je od njih najbolji za solo violine i cella?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Neki violinista i celista koga poznajes.
Ovo je sve golo sranje
|
|
|
#3 |
|
MAO
|
jes još u wc-u da ga snimam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Snimaj ga u sobi ...... nije neki problem .....
Ne kapiram zasto ljudi beze od zivih gudaca ..... to nije tesko snimiti , ljudi su jeftini , a daje super zivost ..... Ispod toga se podmetne wienna ili sl ..... i dobijes vrhunske rezultate ...... Svrati da ti pustim jedan aranzman ..... da cujes , pa da se i sam uveris da je stvar prilicno prosta Samo zive violine ..... tanko , ali definitivno zivo ..... Wiena ... debelo , kontrabasi cela viole i poneka violina ...... super , ali bezivotno .... ali zajedno Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
MAO
|
svratićeš ti do mene definitivno, po više osnova, da čuješ 8ice, doneseš armiju gudača i sve u tom stilu.. a.s.a.p
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Moze se sa samplovima solo instrumenata takoder napraviti dobra stvar. Ako se kombinira hrpu artikulacija i na liniju od 10 sec potrosi cca 2 h na to. :/ Tamo gdje sam tako radila, cesto su komentari.."aha.. sve su ono samplovi, ali solo cello ili vln su snimani uživo!"....
Ipak... slazem se s Maxom. Jeftinije je i bolje pozvati nekoga da to odsvira kako treba! Iako, uhodani traženi glazbenici znaju biti i preskupi, a neuhodani su teži za rad od samplova. Ja sam za jednu flautisticu (znam govorimo o gudačima,ali primjera radi) platila 40E po pjesmi! To je dosta skupo sto se mene tiče, ali nije mi zao. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Ja sam neki dan snimao (solo violinu prvi put u zivotu!!) Tip (Italijan) je razvalio...bas mi bilo lepo dok je svirao...
A kosta ?250 (450E!!) po pesmi (sto je jos uvek jeftinije nego zvanicna cena ovde!!!!) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Moja je skromno mi?ljenje da su preduvjet za uvjerljivi solo up bow i down bow samplovi. A ako imate npr. ?esnaestinke to je stvarno puno posla, iako se mo?e skratiti ako se u sequenceru channel stavi na "ANY" i svakoj noti dodijeli drugi kanal.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|