|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao sto bacim smece koje se nakupilo u kanti i smrdi, tako isto vise necu raditi za odredenu klijentelu i tocka. A ti si totalno zabrijao u područja koja veze nemaju sa ničim konkretnim. Zakljucavam temu sto pokusavam od sinoc. ![]() U protivnom, radije bi se igrala s svojom djecom nego sa Shivom trenutno. ![]() p.s. Shiva, kad sam bila u fazi u kojoj si ti sad izgubila sam jako, jako puno prijatelja. Nije mi bilo jasno zasto jer zeljela sam samo dobro i sve sto sam govorila bilo je s dobrom namjerom. Stvar je u tome da silnim pametovanjem ustvari pokusavas raditi ono sto si i sam rekao da nije ok, a to je: Quote:
Iako ti mislis da upravo tako radis sada i na to ima? pravo. Ja recimo, svojoj kćerkici koja ?eli otvoriti biznis sa cjeđenjem mandarina nisam vise od dvaput htjela objasniti zasto se ne isplati. Cekam da sazrije pa ce do toga doci sama. Za sada pijemo puno njenih sokova od mandarine, sto i nije tako losa stvar. ![]() |
||
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |