Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16-01-2007, 03:53 PM   #30
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by SHIVA
jer negdje duboko znash da nemash pravo mjenjati nishta osim sebe. Sve drugo ima svoj razlog shto postoi i nie na tebi da upravljash drugim stvarima ili osobama.
Slazem se.

Kao sto bacim smece koje se nakupilo u kanti i smrdi, tako isto vise necu raditi za odredenu klijentelu i tocka. A ti si totalno zabrijao u područja koja veze nemaju sa ničim konkretnim.

Zakljucavam temu sto pokusavam od sinoc. Ako ima netko za reci nesto sto misli da je bitno, nek mi javi na PM i otkljucavam!

U protivnom, radije bi se igrala s svojom djecom nego sa Shivom trenutno.

p.s. Shiva, kad sam bila u fazi u kojoj si ti sad izgubila sam jako, jako puno prijatelja. Nije mi bilo jasno zasto jer zeljela sam samo dobro i sve sto sam govorila bilo je s dobrom namjerom.

Stvar je u tome da silnim pametovanjem ustvari pokusavas raditi ono sto si i sam rekao da nije ok, a to je:

Quote:
Originally Posted by SHIVA
nije na tebi da upravljash drugim stvarima ili osobama.
A sve to ipak puno prerano, odnosno bez pravog istinskog iskustva u pravom istinskom zivotu na pravi istinski nacin.

Iako ti mislis da upravo tako radis sada i na to ima? pravo.
Ja recimo, svojoj kćerkici koja ?eli otvoriti biznis sa cjeđenjem mandarina nisam vise od dvaput htjela objasniti zasto se ne isplati. Cekam da sazrije pa ce do toga doci sama. Za sada pijemo puno njenih sokova od mandarine, sto i nije tako losa stvar.
ANITA is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules