|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Joooj, kako mi se ne da sad quotati sve komentirat.
Oggy - normalno, novci su odlična stvar i ne mijenjaju stvari! No, poslovi u kojima provodiš sate modificirajući samog sebe u nekog drugog da napravis nesto sto od tebe traze - mijenja. Ili ja nisam dovoljno jaka da ne mijenja mene. Quote:
Dushan - ti znas da si ti meni super i drag i znam da sve govoris s dobrom namjerom. Ali isto tako si tip koji u svemu vidi psiholoske uzroke problema i tko zna koliko puta (kao i svi drugi) projiciras nesto sto uopce nema veze s osobom na koju se projicira. Ako kuzis sto mislim reci? Moj problem je jasan. Grcevito se bojim da postajem manje od osrednjeg, a to postajem jer takve proizvode radim jer takvi se proizvodi traze. Mogu mijenjati sebe i naučiti da prihvaćam život i sva njegova sranja i to mogu gledati kao duhovni napredak, a isto tako mozemo u tome vidjeti i opasno nazadovanje jer to ipak ne radimo radi psiholoskog napredka i zrelog duhovnog prihvacanja vec radi novca. Last edited by ANITA; 15-01-2007 at 04:11 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
banned
|
Na nesrecu, pored onoga sto jesmo, i sto nosimo u sebi, svi smo mi proizvod jednog vremena. Samo ako izadjemo iz okvira koji nam postavlja, mozemo stvoriti nesto vanvremenski, izaci iz serijske proizvodnje. Ali to je vrlo tesko uraditi, i samo retki imaju takvu prilvilegiju, jer nekad je u nas zivot ukljucen jos neko sem nas, kome se moramo naci, i zbog koga moramo ostati u realnosti.
Mislim da je jedino resenje raditi, po svaku cenu, nekad i ispod svojih mogucnosti, i cekati trenutak za samoiskazivanje... jer on dolazi kada se vise ne nadas, ne mislis... kao nagrada za trud, pa onda i talenat...
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Inače naravno da ne mislim da projeciram u ovom slučaju. Tuđe re?enje je validno ako funkcioni?e za njih same iako se mi ne moramo slagati da je to dobar način za nas, tako i mnogo ljudi ovde iznosi svoja viđenja, koja su validna onoliko koliko njima to poma?e u ?ivotu. Inače bi po toj logici projekcija bilo sve ?to ti ka?e neko drugi, jer je normalno da niko nije u tvojoj glavi i ne oseća tačno ?to i ti već ima neko svoje viđenje toga. Pa ako ćemo onda svi mi na temi projektujemo, a i ti projektuje? jer ima? neku svoju zamisao i viđenje toga ?ta drugi ljudi pričaju ![]() Ali u svakom slučaju, nisam siguran posle ovoliko stranica čemu je tema slu?ila, nekako je ispalo da si ti već determinisana da uradi? ne?to i da drugi pričaju ?ta pričaju a ti insistira? sa onim sa čime si i započela temu. Ja samo mogu da te naravno podr?im da učini? ono ?to ?eli?, jer za drugo i nema mnogo prostora. Posveti se svojoj muzici radi sebe pa vidi kako to funkcioni?e, nekada je dobro i ne?to uraditi pa ?ta bude, pa ako ne valja, vidi? u praksi! Poz!
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pa nije valjda da sam obavezna slijediti mi?ljenje drugih?!! Ja (kao i svi drugi, nadam se) uvijek napravim po svom, samo ?to se moje ponekad da modificirati ako ne?to konkretno čujem od nekoga, a da to ima smisla za moj konkretan slučaj s racionalnog i intuitivnog aspekta. Nemoj samo molim te o svrsishodnosti ove teme jer ljudi na ovom (i drugim) forumovima gube vrijeme i na ispraznije stvari... pogledaj samo 5 stranica teme u pričaonici o čemu?! Ovdje su ljudi govorili iskreno, pametno, smisleno i takva komunikacija ima smisla i za mene i za sve druge koji čitaju ili će čitati, a i za njih same. Ako netko ovdje ne?to govori zato da netko drugi napravi po njihovom.... onda je to vrlo .... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|