|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jos uvek se tripuje mnooogo! Filozofiranje itd... Pravi talenti se pokazu mnogo rano...neko ko je stvarno talenat (rodio se takav) ispliva i postane "faca" / poznat rano. Ovde (u Engleskoj) isplivaju vec sa 20-ak godina ako su stvarno talentovani..Jamiroquie, na pr. itd. on je sad 34 ! Znaci mi smo svi "zanatlije", sleperi, plagijatori, itd... E pa sad ko hoce - nek radi. Ko nece, nek strika, veze, itd... Kad pocne da se duboko analizira svaki potez u zivotu, retko sta izgleda normalno... Uopste mi ne smeta kad za neku reklamu, za tri dana, uzmem koliko neko uzme za godinu dana u kancelariji! (ono jes' da nema cesto, ali kad ima dobro je!!!) Ili, ili...pa da se presece! |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |