|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Hyprercanvas zvuci gore od Roland e16, koji je oko 100e u oglasima (slican SC55 engine).....
Hypersonic je druga prica, ali.........
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Za kombinaciju sa dve klavijature bi morao malo da se pomucis...
U takvoj varijanti bi trebalo da imas i neki midi interfejs.Dalje, za VST instrumente koji "vuku" semplove direktno sa HD-a ti treba i externi hard disk (jer su interni diskovi u lap topovima spori - uglavnom)... Mislim da dosta ljudi koristi Steinberg-ov "V-stack" za to sto tebi treba - ja sam sebi napravio set-up u Logic-u. Mislim da nemas puno izbora ako su ti neophodne GM banke - uglavnom se time bavi Edirol (Hypercanvas, Superquartet, Orchestral...), ali SVE zvuce prilicno bedno... Sto se struje i ucitavanja tice - jedini problem tu pravi taj externi HD, lap top radi i na bateriju...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Znas kako nemam ja mnogo potrebe za semplerom posto sviram pop-rok ali u nekim pesmama mi zafale poneki semplovani efekti koje imam, sax, negde i neke boje harmonike. Ako ne vuces mnogo boja sa internog harda, da li to olaksava stvar? I jel` mogu u tom Helionu da se naprave preseti za 5-6 boja, posto mi vise i ne treba?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ali za ovo shto si naveo posao ti zavrshava steinberg Hypersonic2,koji ima sasvim solidan GM.U njemu pored GM imash i posebne grupe sa saxovima,gitarama,organama, bubnjevima,synthovima,gudachima itd.koji su nezavisni od GM grupe i zvuche za danashnje standarde odlichno. Last edited by LAMPASH; 13-01-2007 at 11:09 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Hvala ti na informacijama, to me je interesovalo!
![]() Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
U hypersonicu ima korisnih stvari (cak i klavir je ok), ali su akusticni solo instrumenti dosta losiji od onih u ozbiljnijim klavijaturama
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
OFF, kakvi su mu saxofoni, brassovi, stringsovi i eventualno leadovi?
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|