|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Da Bear... moj racionalni dio mene, moj tata u meni... se apsolutno slaže s tobom.
|
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
ANITAAA!!! Ti si genijalna! Bilo bi šteta da radi novčanih sredstava nakraju ne radiš muziku! Ide ti sjajno... Imam neke tvoje stvari sa Venturetracksa u winampu (molim te nemoj me prijaviti, ali sjajne su...valjda se ne ljutiš radi copyrighta), ja neznam o čemu ti govoriš jer moja glazba nije otišla dalje od mojih ušiju, i premlad sam...
Ja ti mogu samo iskreno reći: uradi sve da nastaviš raditi dobre stvari. Sad ovo zvuči glupo..Pitanje je kako. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
(*dobro je... znaci Theme 1 ostaje u winampu, nista nije rekla
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Nisam ti nikada iskomentarisao onaj tvoj text, jer mislim da je mnogo lep upravo zato sto govori sasvim suprotno od onoga sto si ti verovala da pises. Kraj je uvek ultimativan. Ne pruza ti mogucnost za pitanja ili preispitivanja. Dok ti imas kada da o tome razmisljas, znaci da ti treba samo vetar u jedra (ili 25 po turu ![]() Ja stvarno nemam nameru da ti povladjujem u ovim samosazaljevanjima koja nisu utemeljena ni u cemu objektivnom. Uzmi te svoje "najgore" radove, pa ih preslusaj, ali posteno, bez pristrasnosti i reci da li oni jesu ili nisu deo tebe. To da li si uzela lovu za njih i to koliku si uzela, nema nikakve veze. Ako ti nesto znaci, od sada ti radi iz ubedjenja, a ja cu da uzimam tvoje honorare, pa kad ja budem letovao na MAldivima, i kada me bude opsluzivalo 6 super modela, onda cu te pitati da li i dalje mislis isto!!! ![]() A ima tu jos nesto... Ako ne budes radila, ja nikad necu moci da ti dodjem u goste, jer neces imati dovoljno sredstava da ugostis ovakvu propalicu ![]() DAkle, tutanj svi, da se nesto radi !!! ![]()
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Ti i tvoji razlozi da me ne posjeti?... ?to sve neće? smisliti!
![]() A kad će? se sjetiti koji si signature imao? ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Secam se ja, samo mi je nekako draga ova tvoja brljotina jer me stalno podseca na tebe
![]()
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() MadA... U PRAVU SI...Ovo stvarno nisi ti... Ova je bolja riba... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |