|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Skakljivo pitanje koji je najbolji. Vec ste rekli da studio nije samo oprema nego prostor i ljudi, a meni se cini da je ovde pitanje bilo postavljeno koji je studio tehnicki najbolji (mozda gresim)...ako se mislilo na sve ostale parametre stvarno je tesko dati odgovor. Licno mislim da je mnogo vise u coveku koji radi a ne u spravama ( Negovanovic npr. )...dzaba nekome ko ne zna da vozi kola dajes nabolju mecku jer ce ga slupati u prvu banderu (npr. ja
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A kakav je taj Hammer u Novom Sadu... Sta ima od opreme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
nisam znao da su cijene blago pale.. pink 2 je nekad sa sve popustom bio 400e dnevno. mada šta god.. ja stvarno nemam ama baš ništa protiv tog studija, stvarno im je lep spisak opreme, lepo osmišljeno i realizovano, stvarno odaje utisak ozbiljnog planiranja i pristupa.. jedino me malo nervira što je pod zemljom i što moram da se provlačim pored svih onih zombija u njihovoj zgradi, nekako mi došlo nelagodno svaki put.. i nekako nema svog duha, a to je već do ovoga što ideki priča, da te ništa ne vezuje za nj osim par propalih pokušaja da se nešto uradi. Kod Barbe je ipak drugačija priča, diskretnija lokacija i atmosfera i ja već znam za barem jedan jako dobro urađen proizvod iz meni bliskih žanrova - a to je novi album Ritma nereda koji se skoro pojavio u prodaji, a koji sam čuo još letos u studiju.. onako, lagano predavanje kako bi gitarski zvuk kod nas mogao da zazvuči uz malo truda i bez kompromisa sa tehnikom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam , meni se taj Ritam Nereda tamo ne svide previse, sad ne znam u kojoj sam fazi slusao..... Svejedno, cekam da izadje, pa da vidimo gotov proizvod. A i nije kod njih usnimavan, tako da mi nije merilo
Dobar vodic kroz dobre (?) studije u ex YU, je album Aleksandre Radovic, koji je radjen u 5,6 odlicnih studija od Vardara pa do Triglava (nema Barbe na spisku).. Koga ne mrzi neka poslusa, pa nek da svoj sud
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sta je sa perunom....koliko znam on ima vrhunsku opremu....i covek zna sta kupuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pa evo da se ukljucim u razgovor,naime radio sam svuda po bivsoj yu (zagreb,Sarajevo,Vinkovci),malo i po strani London, Brighton,mislim da je generalni problem vreme.Treba ti par dana da se naviknes na zvuk u studiju,moji su snimci zvucali dobro u pinku (naravno losi su zvucali lose),ali kad napanjis dajnaaudio u pinku ili genelece u zani mislis da si najbolji ton majstor na svetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...pa jos uvek zavrsavamo radove, bice gotovo za koji dan, tu su sve sprave, cekamo jos samo softvere... bice i sajt za koji dan, do tad evo dve fotke sa mog mobilnog pozz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
http://fileho.com/download/622a74750...-480-.jpg.html ...nesto zeza img scripta, ili sam sasav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |