|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Mrkizoni... hm, znam.. muči me to staaaalno i ne znam ?to da radim. Svaki dan o tome razglabamo. Ali zar zamatanje u najlon ne spriječava da te čestice izlaze van?!
K vragu. Ima? pravo. ![]() Opet sam nigdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
(i jos jedno mozda glupo pitanje) Zasto ne uzmes Azmafon? Ili onu vunu o kojoj je bilo price... ako ti je vec frka da nesto promenis... Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi... Ako pricate o ISOVER-u, on nije kancerogen. Ispunjava sve standarde i nema veze sa onim matorim vunama koje su se pravile pre 25 godina.
Nema brige za ISOVER, ja sam isto dizao frku pre 5 godina, ali nije kancerogen!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Isover, ursa ili bilo koji vec drugi... sve su to ipak čestice stakla vezane s tim formaldehidima... Voljela bi da si u pravu i da si mogu za relativno male novce srediti studio. No, da steknem sigurnost tako da pročitam reklamu proizvodača staklene vune? No ti slobodno demantiraj, argumentiraj svoju gornju izjavu i olaksaj mi zivot! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Mrkizoni.... evo na netu linkova.... mislim da će biti kako kazes.
![]() Cijeeeeeeeli site posvecen stetnosti staklene vune: http://www.sustainableenterprises.com/fin/ I ostali... http://consumerlawpage.com/article/fiber.shtml __________________ Citati: The International Agency for Research on Cancer (IARC), of the World Health Organization, listed fiber glass as a "probable [human] carcinogen" in 1987. In 1990, the members of the U.S. National Toxicology Program (NTP)-representatives of 10 federal health agencies-concluded unanimously that fiber glass "may reasonably be anticipated to be a carcinogen" in humans. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne zamataj u najlon!! Ne!!
Meni se na jednom apsorberu u studiju dogodilo da sam vunu zamotao u najlon i sad kad snimamo git. pojacalo na nekim frekvencijama taj najlon vibrira tako da se cuje zujanje. Ne ulazi mi u snimku, ali me nevjerovatno nervira!!
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Jooj Shot.. razmisljali smo i o tome. Ma strasno je kako smo pametni ali zelimo "izbjeci" ocigledno (i skupo = konoplju). :/
Oggy, kako je kod tebe?! Imas kakvih takvih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() i lepo i korisno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako utiče zdravstveno; kamena vuna vs. staklena vs. organska vlakna | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 10-11-2013 03:05 PM |
Staklena vuna | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 15-02-2009 06:36 PM |
Kamena Vuna | lirikzg | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 13-02-2009 10:02 PM |
Mineralna vuna - uticaj na zdravlje | gruki | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 10-09-2007 11:29 PM |