|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
EW, je super. Lezi potpuno ok. Mada sam ga iskoristio samo za hiphop, da zazvuci onako surovo i sirovo, legao je na jedan..... Zvuci masno.
Znaci nikakve koplikovane harmonije, ali opet legao je kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
a onaj ultra analog string studio tako nesto ... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
garritan personal orchestra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
U oktobarskom broju Future Music-a postoji jako dobar članak na jedno 5 strana o gudačima.
Autor teksta izdvojio je 6 prikaza gudačkih instrumenata.Platinum Award dobio je Vienna Symphonic Library,dok je Value Award dobio Garritan Personal Orchestra. Pored njih postoje prikazi i ocene za IK Multimedia : Miroslav Philharmonik , EW Quantum Leap Symphony Orchestra , Peter Siedlaczecks Strings Essentials i Motu Symphonic Instrument koji je i primio najslabije ocene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
a da se osvrnemo malo na hardwerske zahteve za tim bankama? IDE? SATA? RAID? CPU?RAM?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
RAMA nikad dosta! CPU vazan, ali manje bitan od rama, ako mu se ne nabriju efekti. Sata i obični funkcionirali su isto. Sad mijenjam komp, pa cemo vidjeti kako i koliko na rad utjecu neke promjene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Shto se tice samo kvaliteta ja bih ishao sa East West ili mozda Vienna. Miroslav je k, medjutim ja najvishe volim moju kombinaiju.
Sibelius sa GPO ili Finale sa GPO. Ali GPO nije kvalitet tako da je sve demo dok se ne dodje do filharmonije... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Strings | zmaj | Slobodan Marković | 0 | 06-06-2007 10:41 AM |
strings iz semplera | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 23-10-2005 08:20 PM |