|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I ja danas dobih album (i sve sto uz njega ide). Posle 5 min slusanja mi stvarno zvucno deluje OK, (mada mi Gibonni bolji)..... poslusacu detaljno pa dati sud......
@ Lacky Za vecinu stvari si sigurno u pravu, ali cu te demantovati jednim mp3, ako ga nadjem, vezano za pevanje. Cola je stvarno bio pevacina nekad i mislim da sad tesko moze sam sebi parirati.. (logicno, nekako), a i ti aranzmani...... hm, za to vreme - mislim '74,...... EDIT/ posle jednog i po preslusavanja Ljudi, ja stvarno ne vidim razlog pluvanju i 'hejtu' Meni ono stvarno OK zvuci, aranzmani su uglavnom odlicni, veoma detaljni, ekipa muzicara probrana , nista nije odrljano i odradjeno. Cak je i pevanje dobro (kad se setim Marakane.......). Mislim, ovo sve gledam sa stanovista ex-yu scene. Balasevicevi (3 od 4) i Arsenov tekstovi su na njihovom nivou, a Coline kompozitorske tripove ne bih komentarisao. Cak i oni folk izleti sa tamburasima (mandolinama i sl.) meni ne smetaju, mada je to subjektivno, jer mi tamburasi inace prijaju. Onu prvu pesmu (i drugu, cini mi se,) takodje ne bih komentarisao...... Jedina moja ozbiljna zamerka je prejak zavisni shum na vokalu u pesmi 12, to ne bi smelo da se potkrade na ovakvom (skupom, za nase uslove) albumu Na stranu MTS, internet, business........... ovo je daleko od loseg
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 17-12-2006 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Press Rec. / Uuu La La La Album | PR Music | Promocija radova | 0 | 22-06-2009 12:44 PM |
Fenomenalan album!!! | Eeva_r&b | Razno | 11 | 07-03-2009 12:32 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Treci album | Mogli | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 12:09 PM |