|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ti se secas mog misljenja o testu, ali i njega sam obrisao, jer OVO JE TEMA O PRILOZENIM FAJLOVIMA, A NE O TOME KAKO BI TREBALO RADITI TEST!, pa molim da se to ubuduce ima na umu. Manley je upravo rekao nesto cega sam se pribojavao... "mozda i ne bi trebalo da ista testiram?". Mislim da niko ne bi imao nista protiv da neko, ukoliko mu se test ne svidja, napravi fajlove i kaze "eto, ovako se testira preamp", ali, totalno van teme o kojoj se diskutuje kritikovati coveka koji je odvojio vreme i trud sa zeljom da doprinese forumu, mislim da stvarno nije na mestu. Naravno Color da tebi nista ne zameram, samo si bio zgodan da se nadovezem ![]() Dakle, vise ne molim, vec ZAHTEVAM da se drzimo teme, a svaki dalji off-topic ce biti brisan... ja inace volim off-topic-e i zezanje i posalice, ali, ne tamo gde je neko ulozio svoj trud i vreme. Nadam se da imate razumevanja i mislim da je potpuno jasno zasto na ovome insistiram... ima dovoljno tema na forumu gde se moze pricati na ovu temu, a i niko i nikome ne brani da otvori temu sa naslovom "Kako testirati preamp".
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |