|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 | |
|
mod?rateur analogue
|
Quote:
-stereo zvuci toplo i debelo -zbrojis u mono ili dobrano uzis - juha u srednjima, kaos sa fazama. sranje. -okretanje faze - jos gore -samo jedna strana mono, bilo L ili R zvuci pateticno malo - u cuje se room previse. mislim da ne bi bilo zabune, to je sve kriv proizvodjac softwera koji ocegledno nema pojma o postavljanju mikrofona , i mono kompatibilnosti. siroko rasirena bolest pogotovo kod kretena iz East West. moje polu-rjesenje, evo bas jucer sam miksao reklamu sa bosendorferom, i trebao mi je biti tamo iza, uzak, da ga sirim malcice sa tc4000 roomom, a ne sample da pliva stereo, jer onda zvuci preblizu i smeta voiceoveru i ukenja ceo bre mix - i uspio sam nekako sa suzivanjem na nekih L20-R20, i dobrim dip-om od -3dB oko 300 - 400 hz, jer tu su faze najvise poblesavile. sve u svemu, rjesavam kirurski, tamo gdje kenja..ubijam eq-om, i blur-am dobrim reverbom. ako neko im jos dobrih ideja, pretvorio sam se u uho ...
|
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|