Re: DJ-ing ...
slazem se sa tim da je muzika glavna stvar na partiju , a ne dj koji ce da manekenishe nazalost ljudi dolaze na zurke u sto vecem broju zbog dj-a tog i tog zato sto je popularan i sl. a muzika ko je **be samo malo da pumpa zakucava i vrh , da ljudi dolaze zbog muzike odavno bi svi imali publiku makar i 10 stalnih ljudi a da nisu tvoji prijatelji koja bi te pratila negde ... ne znam kako je u hr. ali ovde je minimal (ne tehno vec ne znam sta) sad veliki trend , e sad dolazimo do drugog pojma koji se zove muzicka industrija ...
drndova sam slusao jednom u kpgt-u kad su radili on i samuel l. session znaci covek je razbio , znaci millsova skola cepaj dok ne explodiraju zvucnici , cak je i meni bio heavy jedno vreme (da ne poverujete) , jednom sam slusao aquaviva-u u sava centru (2003-e ja mislim)i razocarao u se coveka doneo FS a pustao radijski latino house ...
a taj f langer uh kako sam ga zamrzeo na exitu 03 slam i christian smith ili cak john selway ne da su ga izndrdali kao i d. clash od brian zents-a ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|