|
|||||||
| Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Kada snimam bas ja ga takodje snimam preko DI. Jedan od razloga je taj sto nemam dobro bas pojacalo (ustvari nemam nikakvo), a i da ga imam nemam uslove da ga snimim posto sam u stanu. Na kraju krajeva sa DI imas "undo" opciju, dok sa pogresno snimljemljenom bojom basa nema ispravke. E, sad imamo ovaj Ampeg svx, pa cemo da radimo reamping. Ja ga nisam probao ali po vasim dosadasnjim komentarima ne nadam se bas previse.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Member
|
IK SVX meni stvara nekakvu zamuljanu atmosferu oko tonova koji gube prezentnost i cvrstinu u mixu.
To je ono na prvu, mozda treba malo vise "ugrijati stolicu"...
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|