|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
da zakljucimo stvar, moja sljedeca investicija je U87
![]() sto se mene tice, taj "slinavko" opravdava svoju cijenu... ali (meni) prijatno iznenadjenje je ovaj jeftinjak, sm pro! iako je shumovit, i vjerovatno slab sto se signala tice (da li je zato bio tih? pretpostavljam da je na spl-u gain bio fixan za sve primjere)...ima otvorenost i boju... hvaljeni brauner mi je veliko razocaranje na prvu, mada je ovakvo solo slusanje dvosjekli mac. mislim da bi test bio korektniji da je manley slozio neku brzinsku matricu i na sve mikrofone otpjevao istu frazu sto slicnije...ali ok...ovako od mene jedan thumb down za njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a sa neumann-om puno srece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Manley, ako te ne mrzi, ispisi cene kod tebe svih mikrofona na testu, zanimljivo je videti
![]() |
#4 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Manley,a sta ti mislis o SE5600?Posto znam da ga dosta koriste u hiphop produkciji,konkretno cini mi se da sam ga video u setup-u DJ Premiera...Mozda lupam...Ali zanima me tvoje misljenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mada sam siguran da bi guru zvucao ok na bilo kojem "pristojnom" mic-u takodje ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
gemini je odlican mik za mene...klasa je iznad svih ovih u testu ako hoces da ga kupujes neces pogresiti sigurno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
to sam ja pitao..
![]() po tebi, bolji je i od neumana i 414? i braunera? mislim da sam presudio.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |