|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
p.s. nema te nigde, cimaj! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ajd cujemo se ovih dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a sta je ovo... ![]() ajd' odoh da spavam! cujemo se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Ne znam kako vas ovo interesuje, hteo sam sledece nedelje uporedni test mikrofona srednje i vise klase da postavim , kao i slike mikrofoniranja gitarskog pojacala i bubnja u studiju. Ako nema interesovanja da ne gubim vreme dzaba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
cepaj !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
SuperModerator
|
![]()
thumbs up !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Ajmo ljudi, iskomentarisite malo ovo sto je Manley spremio... ovako izgleda da skoro nikoga ne zanima da cuje kako zvuce High End sprave...
Spustali smo i wav i mp3... za svaciji ukus... i svacije mogucnosti... Evo, cak sam i ja preslusao, i ne cujem nikakve razlike :o...sve je to meni "isto" ![]() ![]() Gadno je vreme doslo ako i ja (!?) moram da komentarisem zvucanje nekoliko High End kompresora na Forumu koji se bavi pitanjima muzicke produkcije, da doprinesem threadu... ![]() Ima li vas jos? pozdrav bogi
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]()
ja bih rado komentarisao, ali cekam da mi uskoro stigne adsl pa ce biti prilike.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Sve je ovo OK, potpuno se slazem sa Perunovim poretkom, ali bi test ipak bio mnogo zanimljiviji i transparentniji da se za njega koristi isecak koji je bas mix "za stvarno".
Ovako te stalno muci dilema "jel' dobos prekompresovan u mixu ili ga je uhvatio master kompresor...?" i te stvari... Ne mora da ide cela pesma, dovoljno je i 15 sekundi da se cuje razlika, a verovatno bi bilomnogo zanimljivije, jer bi onda mogli da zaista pricamo o detaljima sa sigurnoscu. Samo opservacija. Sa mikrofonima ce biti mnogo lakse, ali opet... Osim samog usnimka, jako je bitno kako oni legnu u matricu. Ma nema veze, samo ti postuj, a mi cemo vec da nadjemo nacina da kenjamo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
oggy je u pravu...manje zanimljiva tema jer nema mnogo zainteresovanih na forumu za ove uredjaje.
Da napravimo temu zanimljivom, snimicu uporedni test Neumann U87ai sa srednje budzetskim mikrofonima: groovetubes, se electronics, rode, akg...itd. fajlovi ce biti bez imena pa da sami pogodite koji je koji mikrofon ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |