|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hahahaha... Istrazivacki rad!
![]() Ubedljivo najgore mi zvuci Manley! Low end mu je ko karton, ne dopada mi se... Bar ne u ovoj prici! Malo je i smuljao stvari i prosto mi ne radi. Na pretposlednjem mestu mi je Avalon... Nemam definisan stav zasto! Malo mi je upeglaniji od Manley-a, ali dva "pobednika" su bolja! Oba gorepomenuta kandidata nisu ni blizu kompaktnosti NEVE-a, a ni Thermionic-a. Iznenadio me je Thermionic, ali su mi detalji malo nekompaktni u odnosu na NEVE-a... samo, dodao je neki micro-punch i micro-dinamiku koja se "pobudila"... Jebemliga, tako sam ga doziveo za tih nekoliko desetina sekundi. Prija mi, nesto je tu ZIVNULO!!! Lepo udara na nekom finom mestu za ovu pricu. NEVE je na prvom mestu! Iako mi prija Thermionic-ova dinamika i taj blagi punchic, NEVE neuporedivo najbolje slaze pricu. Sve mi je kompaktno i relativno krupnije nego na konkurentima... Kad bi i on dodao malo puncha, tj. kad bi se iskombinovala 2 (Thermionic i on sam) zvuka bilo bi najbolje po meni, ali tako je kako je! Kazem, subjektivno... I na prvu loptu. Nisam u studiju, kod kuce sam i morao bih da preslusam na te nane tamo. Ali dobro, nema potrebe! ![]() Pozdrav... ![]() P.S. Ukoliko si se slucajno zajeb'o oko rasporeda ili imena sprava, svejedno znamo redosled u testu. Razlike nisu velike, ali nagovestavaju karaktere sprava, donekle! To i jeste bila sustina, cini mi se. Mogao si mozda testu da pridruzis neku jos karakterniju mrcinu, poput EMT-ja ili neke vintage mrge, ali jebi ga... Sta je tu je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
evo ga vintage perun...javio se ![]() ![]() redosled je u redu...nisam pomesao, ali si izabrao mog ljubimca i ja sam shvatao neve-a kao pobednika. Cudno mi je za manley-a...ispao je sranje na kraju ![]() salu na stranu razlike su male, mislim da je vise do stila muzike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
p.s. nema te nigde, cimaj! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ajd cujemo se ovih dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a sta je ovo... ![]() ajd' odoh da spavam! cujemo se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Ne znam kako vas ovo interesuje, hteo sam sledece nedelje uporedni test mikrofona srednje i vise klase da postavim , kao i slike mikrofoniranja gitarskog pojacala i bubnja u studiju. Ako nema interesovanja da ne gubim vreme dzaba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
cepaj !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |