|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ako uzmemo u obzir cenu dobrog 64-tvorobitnog procesora i matične ploče za dotičnog, 13 odsto mi se vi?e čini kao pomak, nego kao uspeh.
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
trenutno samo i imas 64bitne procesore u ponudi i to po relativno povoljnim cenama.
ja sam uporedjivao performanse istog procesora na razlicitim operativnim sistemima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
I kakvi su rezultati ? Ja sam se sa 64-bitnog semprona 2200 vratio na 32-bitnog full P4 na 3.0 Ghz defaulta.Jesam li napravio gresku ?
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() Jel probao neko 64bitni Sonar? to me zanima kako radi. Da li postoje 64bitni vst efekti? |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
naravno, ceka se 64bitna verzija. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam uvek bio znatizeljan. Instalirao sam xpx64 i citao i citao i nadao se da cu bar negde naci neki rewiev gde je neko dobio neko ubrzanje sa x64. Medjutim svi kazu jedno te isto. Ubrzanja nema ukoliko je aplikacija 32-bitna. Mozda taj Ableton, to ne znam, ovo sto sam ja citao odnosilo se uglavnom na sinteticke testove i nisam mogao naci nijedan razlog da se cimam da bih se prebacio na x64, te sam ga deinstalirao.
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]() ![]() takodje ne bih mogao da instaliram x64.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ima stručnijih ljudi od mene, ali znam da su kad sam ja uzimao komp svi semproni bili ili starije athlon-ovo jezgro, ili bili "onesposobljeni" na 32 bita. (zato i jesu bili semproni a ne samo Athlon 64). E sad mo?da haluciniram ali ovi novi modeli bi trebalo da imaju punih 64 bita. Ja pratim situaciju ?to se tiče tehnologije samo dve tri nedelje pre nego ?to je red na novi upgrade komp-a
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |