|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
...evo preslusao sam je ..... ko prezivi 12 min pricace ( salim se naravno )
Nije lose odradjeno .... odmah mi je pao na pamet Vlado Dzihan i " Deep kitch " , pa sam otvorio i tu pesmu u Wave lab u zbog poredjenja ..... Ne razumem se u ovu vrstu muzike , pa necu o tome da li je neophodno 12 min necega sto licno meni ne mopze da odrzi paznju ( mozda su me uhvatile godine ) , ali evo sta je meni zasmetalo ...... Ako u ovoj muzici ritam treba da bude dominantan ...... nije .... Ova noga nema prevelike sanse da gruva u klubu ..... loop je prilicno povucen ..... ... a ako pravac ne zahteva jak ritam nego jake sintove onda je sve ok Pri kompresiji onih " gromova " se desava distorzija , tacnije kompresor gusi celu pesmu u momentima tih gromova sto malo smara . Ja bih licno matricu rasirio jos , ali takodje nisam siguran da li stil to trazi .... Ima slatkih ideja u aranzmanima , dosta toga sam vec cuo kod Dzihana , ali nema veze , to mi je slatko ........ Frekventno je ok , mozda bih dodao malo basa .... i definitvno fali noge ( sto je opet u basu ) ali sve u svemu to je ok ...... Na zalost nisam uspeo da cujem nista od onih " sitnih detalja " pa bih zamolio Shivu da me uputi gde da obratim paznju ....... E sad .... da li je meni klavir npr grozan , a autor u stvari hoce da klavir ima " deciji "prizvuk , u to ne smem da ulazi ..... stvar autora ..... eto .... prve impresije , a voleo bih da cujem impresije ljudi koji su upuceni u ovaj pravac ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Time stretch algoritam ...? | OFF | Audio Software | 38 | 29-04-2008 12:17 AM |
ATC-X time!!! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 03-11-2007 08:37 PM |
The Time Machine | awacs | Razno | 12 | 23-08-2006 10:23 AM |
2 Before time - Mangup | puRe | Promocija radova | 20 | 23-10-2003 05:26 PM |