|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
VIP Member
|
![]()
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga?[/QUOTE]
A ti?. Ana je odusevljena (to je najvaznije!) Jer je ONA htela (i platila) da se PONOVO urade miksevi kad je cula mikseve iz Pinka! A i Mili je zadovoljan, sto je isto vazno. Nisam smeo da presviravam i menjam zvukove (a trebalo je), samo sam nasekao sve da je u ritmu (!? nista nije bilo u tajmu i kvantizovano!!!!) i promenio i doradio bubnejeve na 7 stvari. Bice jedan original miks iz Pinka, pa ce moci da se lepo uporedi kad izdje CD. ![]() Sve uvek moze da se radi u nedogled i da se svaki put popravlja za po 2-3 %, ali da li treba? Bilo je vise presudnih faktora. Kad se uporedi sa prvobitnim miksevima ovo je nebo i zemlja (vazi za 8 pesama). Ima dobrih pesama na albumu, ali ima i losih! Sve u svemu, ja sam happy bunny! PS Prvi set mikseva je bio top (po meni)..onda se trazilo (posle mesec dana!) da se vokal pojaca mnogo i po meni to je narusilo sliku puno, ali bitno je da je klijent zadovoljan!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |