|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ja sam vec tamo znaci ostali imaju 37 minuta od sad :]]]]] hehehehehe :] , moj predlog je da se u svakom slucaju pesme registruju kod sokoj-a (za svaki slucaj za dalje akcijanje, ispricacu na chat-u ako se okupimo i neko me iscima zasto)
ustvari mogao bi sad odma da ispricam :] elem kad smo slali PROMO diskove sa 4 pesme video spotom i sl. , posta nam je na JEDVITE JADE prihvatila "paket" za zagreb (npr.) , razlog zato sto cd nije original pa ce carina da vrati taj cd tj. nece poslati zato sto cd nije originala tj nije izdat (!?!?!?) ... znaci kao sto sam rekao u nekom od postova sa slicnim problemom oko carine , skenirajte neki bar kod (koliko smo cekali neki bar kod doslo mi je od smokija da iskeniram pa da stavim na omot da bi se moglo slati preko) izbusite ga na nekom mestu gde ne moze da se ocita i pravac posta i napisite negde VELIKIM slovima promo kopija i za svaki slucaj regujte u sokoj ukoliko vam kolege carinici traze neki dokaz da su to autorske pesme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
trenutno smo na chatu, samo da podsetim.
za sada su se prisutni zajedno sa mnom dogovorili da: 1. u obzir dolazi samo kvalitetna elektronika (nikakav girly house i sl.) 2. tema kompilacije je predstavljanje sebe i kako dozivljate rumski forum 3. ime kompilacije cemo naknadno utvrditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
tako je :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
2. ne ku?im ovo sa temom kompilacije,ovo s predstavljam sebe je okej,al mi nije jasno ovo s do?ivljajem rumskog? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Iako nisam bio na chatu, san me savladao posto sam promrzao, slazem se sa svime sto ste se dogovorili. No girly house, naravno
![]()
![]() |
#6 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
2. ovde ne mogu da ti pomognem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Kada sam rekao ''komercijalni potencijal'' nisam ni mislio da treba praviti pare od ove akcije, jednostavno sam hteo reci da ne bi trebalo zamarati nijednog potencijalnog slusaoca, nekakvim 10-minutnim elektro izivljavanjima.
Mada, kada to ovako definisem vidim da spada vec pod licni ukus ![]() Sada sam se i sam zapetljao, valjda ste shvatili...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
zato postoji kompilator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Meni se ne sviđa činjenica da kompilaciju radite ko 16-to godi?njaci,trebali ste svatit tokom godina bavljenja mjuzom da pjesma mora imati populacijski ?tih,mora imati određenu dozu komercijalnosti u sebi da bi privukla pozornost,a pri tome pjesma ne smije biti seljana.Jednostavnije je napravit ne?to ne melodično,jer je samim tim i lak?e kompenzirati ne ba? reprezentativan uradak,a ego je opaka stvar ![]() Također mislim da ste situaciju oko kompilacije bespotrebno zakomplicirali do mjere da postaje apsolutni napor.Dogovori su boga ti takvi ko da će se kompilacija emitirati diljem svijeta i zaraditi miljune,smije?no mi je to,po meni su se trebale prikupit hitonosne stvari,bez obzira na ?anr, a najvi?e ulo?iti i razmi?ljati o tome da se cd dobro izmasterira i ujednači, zamorna mi postade cijela ta spika, stoga ja odoh,over and out pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
samo ti pravi onako kako mislis da je najbolje, ali da to ima odredjeni kvalitet.
posle ponoci smo na chatu, gde mozemo da se dogovorimo oko svega. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |