|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dok ovo pricamo Aleksandra Kovac je osvojila MTV awards ( Adria )
CESTITKE !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma da ja ipak mislim da je bolje da su poslali onu: "...moje telo, bela ladja, u srece te gadjaAaAa..." ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
eto,miks je bio toliko tanak,i toliko mnogo basa je falilo da je MTV morao da joj da nagradu. Hvala svima na podrsci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
znao sam ja da je u tom fazon
![]() cestitke. na vijestima cuo i bas mi bi drago....
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
cestitke takodje.
umesto sto pljujemo, treba da za trenutak prestanemo biti srbi i nagradimo neciji uspeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Čestitke i od mene.
![]() Cela priča oko engleskog jezika valjda tek sad dobija smisao. Naravno, ako se otvaraju neka vrata ka evropskom tr?i?tu.
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Goran Zivkovic je miksao,ja sam bio asistent. Smiksano je za 3 i po sata,sto je Aleksandru kostalo 122,5 Eura. Meni licno je drago da je neko iz ove rupe od drzave uspio da uzme nekakvu nagradu napolju,makar bila i za najbolje skuvane virsle. Ne ljutim se,ovaj posao radim 10 godina,i da sam se emotivno vezivao za pjesme i ploce koje sam radio,imao bi 4 cira na zelucu i 8 na dvanaestopalacnom crijevu,jer mislim da je 98% toga sto sam uradio tesko smece...
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ma dobro, nemoj i ti preterivati Lesho. Mo?emo svi sad kao hipnotisani da ponavljamo politički ispravne izjave i da se tap?emo po leđima, nije to re?enje. Treba nekako podcrtati konačno granicu između nedopadanja i kritike i sa druge strane pljuvanja. Bar ja mogu da cenim ne?to a da ga ne volim, ili da po?tujem trud i dobru volju koji su ulo?eni u bilo ?ta. Ne vidim da je neko ovde na temi i?ta pljuvao. Uostalom nek ka?e ko ?ta misli, a vidi se da li je to neutralno dobronamerno ili zlonamerno! Ja od ljudi ne tra?im da mi pričaju lepe stvari o meni, a i ne mo?e svakome da se dopadne sve!
A ovo je super da su joj dali nagradu i maksimalne čestitke! Vučkoviću i tebi čestitke, mada nisam u toku, priznajem, koja je bila tvoja uloga u celom projektu ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |