|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Inace svi proizvodjaci daju garanciju na 3 godine, stim sto prodavci u nasoj zemlji nalaze hard diskove po nizim cenama koje su cuveni brandovi skartirali kao HP, Siemens, itd. Ne znam da li si cuo, da pocetkom prosle godine, jedna od tih firmi vratila Maxtoru par desetina hiljada hard diskova jer nisu zadovoljili njihove potrebe. Sta mislis gde su otisli i po kojim cenama? Eto ti odgovori zasto imas HDD sa garancijom od godinu dana, dok hard diskovi sa garancijom od 3 godine kostaju barem 30 evra vise. Cuo sam da je Seagate otkupio Maxtor, tako da se oni potpisuju. ![]() Savet: Uzmi WD, veoma su pouzdani, ja sam ga skoro uzeo, veoma je zahvalan i ima onaj perverzni zvuk kao kod Quantum Fireball-a (u dizanju pisti, kao avion, naravno posle se ne cuje). Last edited by backlog84; 30-10-2006 at 01:19 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Evo shta sam uradio:otkachio sam optiku(CDRW i DVD-ROM) i ostavio samo
hard-diskove da rade i ono zujanje,vibriranje i zvrndanje je nestalo ![]() Znachi smanjio sam opterecenje napajanja(narodno od "300W") i vibracije harda su nestale.E sad me zanima koliko to vuku struje dva optichka uredjaja koja nemaju u sebi diskove,dakle prazni? A novo napajanje mi ne gine ![]() Pozdrav! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|