|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Pa zna se da je Goa, Trance i Techno zasnovan na matematici - kako u stvaranju tako i u slusanju!
To ovako radi: Broj progutanih tableta (ekstazi, itd..) pomnozen sa brojem popusenih dzointa, pa podeljen sa brojem sati koji producent nije spavao i to je to! A kod slusaoca, manje vise isto, samo sto se ponekad baci na kvadrat sa ponekim pivom povrh toga: Tablete x duvka x pivo = mega zezanje, muzika do jaja...!! |
![]() |
![]() |
#32 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
zna? i sam da to nasumično djelovanje nije ni dovoljno ni efikasno...ja sam mislio da nas ovdje ima dovoljno da se pokrene mo?da neki proces (revolucija?...kuka i motika na pink? ja sam dobar u davljenju ?icama od basa) |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Last edited by bassystem; 26-10-2006 at 10:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Vidis ti to, nasi uvazeni gosti foruma imaju nesto protiv psy i goa trance-a. Idem, nema vise potrebe raspravljati.. strasno..
#37 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Kakva je poruka subliminalnih poruka odredjene glazbe se lijepo mozhe vidjeti kad koncert zavrshi. Na poprishtu rock/pop koncerata ostaje tona smecha, prealkoholiziranih individua u nesvjesti i pokoja nesvjest kao posljedica fizichkih obrachuna, naguravanja i divljanja koje je sastavni dio rock folklora. Nakon goa partija nema onesvjeshtenih i pretuchenih a vechina prije odlaska napravi krug-dva sa vrechicom za smeche ne bi li livada ostala kako smo je i zatekli. Mislim da je jasno tko je tu zapravo hipnotiziran a tko nastoji biti svjestan. A sad brzo upalite "skriptu" za selektivnu amneziju, prespavajte i sutra se vratite svoim uvjerenjima da je Goa samo glupa narkomanska sekta kojom manipuliraju mega korporacije i kako zapravo imate sreche shto ste se zatekli u zdravoj pop-rock industriji koja se ne temelji na profitu i "ikonografiji" nego promiche kolektivne ljudske vrijednosti, nenasilnu koegzistenciju i poshtovanje okoline te ravnopravnosti i pravo izbora za sva bicha na planeti. Ajmo sad svi: Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti ![]()
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 13-11-2006 at 05:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
#39 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Prijateljski savet iz najbolje namere, ako dozvoljavate - nemam ništa protiv Goe, onih koji ne vole RocknRoll ili privatnih mišljenja, ali ja lično nikada ne bih tako oštro (ogorčeno?) kritikovao nijednu stvar.
Razlozi bili dobri ili ne, ipak svi mi "plivamo zajedno" a ključ dobrih odnosa je razumevanje i slaganje. Tim pre kada se "stvar" oko koje se ne slažemo tiče tako puno ljudi... Pa onda ispadne - 10000 ljudi žuri u jednom pravcu, mi ispred njih sa megafonom, vičemo "Ljudi, vi ste zavedeni, ne dajte se..." Verujem u slobodu i suštinski inat, zato ne verujem da postoji "ispiranje mozga". Na stranu naučnofantastični i ostali fantastični filmovi - par reči o psihoanalizi, tu bih mogao da govorim smisleno... Hipnoza se ne koristi kao validno sredstvo jer se čoveku nikako ne može sugerisati da uradi ono što nikada ne bi hteo (po sklopu ličnosti). Drugim rečima, niko ne može da se suštinski promeni pod uticajem nekakvog "transa". To je, po meni, veliki trijumf ljudskog roda i dokaz slobodne volje. Teoretski bismo mogli da pričamo o nekome toliko nafilovanom drogama da zaista uzme pištolj i ide da ubije nekoga, ali tu onda razlikujemo afekt od promene. Taj isti bi se sutra probudio sa "šta uradih" i vratio u moralni kod "normalnih". (Zato zakon poznaje "afekt" i slične sitnice.) Svakako da ima drugačijih mišljenja, ali - ovo bi bio trenutno važeći zaključak psihologa (bilo kojoj školi pripadali). Hvala Bogu na tome. Pozdrav...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 13-11-2006 at 06:15 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 40 (0 members and 40 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |