|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
hm, Simonov rad je po meni mnogo ogoljeniji nego ranije. sada se diči virtuozno?ću u tehnici i aran?mnom dok prava inspiracija očigledno nedostaje. melodije su poluprazne a ritam nervozan ?to je odraz stanja duha. e pa recite mi ?ta je to kvalitetno i inovativno kod njegovog skora?njeg rada sem tehno-mastrubacije?
starije projekte po?tujem a pogotovo Beast i Hallucinogen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Pro Member
|
![]()
@ Shiva
Quote:
Quote:
Quote:
Da, potpuno se slazem da ima mnogo bolje muzike ( opet subjektivno) ali ta muzika nije tema ovog topica najbolje da svi budemo isti... da nam je svima Vangelis do jaja i da nam nikakve druge muzike ne treba. Onda mozhemo i forum ukinut jer che svi ionako imat isto misljenje o svemu. Quote:
![]() ![]() Licno ne volim DOORS-e ali im skidam kapu i necu se trpati u post o DOORS-ima samo da bih nesto rekao. ![]() Izvinjavam se svima na ovom smaranju, jednostavno sam bio isprovociran konstantnim filozofskim tonom...prica radi price.
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pokazi neki tvoj rad i zacepi nam svima usta, a ako neces onda manje filozofije molim te. Vise nije bitno da li si upravu, nego stvar arogantnog stava...kako smo svi ne znalice a ti si nase svetlo prosvetljenja.
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
"Izvinjavam se svima na ovom smaranju, jednostavno sam bio isprovociran konstantnim filozofskim tonom...prica radi price."
Čekaj Moritz prijatelju pa zašto toliko razdvajati muziku i "filozofiju", a zar to nije zdrav razum. A Muzika, a ton, a talas, a svetlost. Nikada se nisi zapitao? Zanemarivajući poentu i hvatajući se za detalje i sitnice čovek ne uviđa celu sliku već samo njene delove. I onda se u iluziji uverava da zna. Ali ok, čovek može da sledi masu, i to je slobodna volja. Možda se mi razlikujemo i to ne bi trebalo da te provocira. Nisam imao nameru biti arogantan (ako jesam iskreno ti se izvinjavam), samo komentarišem i ne poistovećujem se sa svojim stavom, možda si i u pravu. Ovo što silicon science piše me više podseća na odgovor. Poštujem njegov stav. Ovo sa ukusima i subjektivnošću je veoma interesantna tema i sve se više čudim u kolikoj meri ljudi drugačije shvataju muziku i hvala vam SVIMA na pomoći. ![]() Što se mene tiče, ja se muzikom "hranim", tj. lepotom a to u njoj i tražim. pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Evo ga link za novi SHPONGLE pa ko voli nek izvoli.
http://www.megaupload.com/?d=B4OWXVJ2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Psiho
|
![]() Quote:
btw: poslushash li pozornije (posebno) Shpongle albume dosta se chuje da je odrastao na bendovima kao Jethro Tall i Pink Floyd. Iako nema ni melodijskih ni aranzhmanskih slichnosti postoi neka ochita "tajna" veza. No u elektronici uzora vjerujem da nema. Da ih je imao ne bi danas bio to shto je ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
Toliko o skakanju u stomak, a shto se tiche dokazivanja... pa vjerojatno dokazujem neshto. Samo ne vama nego sebi. Quote:
![]() Quote:
Ako ne volish DOORS-e i nikad nigdje to ne kazhesh/napishesh onda chinish ovo "drushtvo" manje kritichnim. Kad drushtvo nie kritichno otvara se ogroman prostor za ambiciozne diletante sumljivih ciljeva koima je pojam etika vezak uz etikete na trapericama. Kad malo razmislish... ovaj dio svijeta je krcat takvih likova na istaknutim pozicijama i u svakom drugom kvartu deru narodnjaci. Tvoj stav indirektno potpomazhe takvu situaciju. Ja to smatram potpuno pogreshnim razmishljanjem taman da Vangelis i nie sladunjav.
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
ovo me sve vise podseca na onu raspravu o "ssl mixeru" ljudi ako vam se nesto svidja super ako vam se nesto ne svidja barem je postujte ne morate da je slusate a mozda vas nagna da napravite jos nesto kreativnije od muzike koju radite mozda cak "oplemenite" u smislu e ja to mogu bolje i napravite nesto ... tako da je muzika stvar emocija i svog licnog 3p-a , ovo se se nece nikad zavrsiti , ja iskreno ne volim mnogo vangelisa naravno imam omiljene pesme(blade runner end theme/chariots of fire) sto ne znaci da treba da ga pljujem vec mogu nesto da naucim sto od rok muzike ili bilo koje koju ne preferiram ... tako da filozofiranje ostavite za neki drugi zivot , otvorite svoje sekvecnere upalite vase klavijature/cdplejere i uzivajte u muzici !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
MAO
|
![]()
nene decko, ovde svako MORA da ispadne najpametniji & mudriji, forum bi prosto prestao da postoji ukoliko se ne bi istovremeno vodile minimum dve mudrijasko/filozofsko/kurcevite rasprave... stvarno mi je muka vise od toga ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |