|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
samo da znaš, ja sam skoro svaki dan bio aktivan u "edukaciji"...pored moje zgrade u Nikšiću je dosta prometno i gomila klinaca ide u školu, tako da ja otvorim prozor i "kao slučajno" odvrnem neku muziku koju ne mogu često čuti na masovnim medijima znači...kvalitetno i raznovrsno...od domaćeg do stranog preko elektronike do roka kroz bluz do hip hopa i staro i novo ...ne pitaj, zbog te moje "borbe" sam imao i problema...komšije, policija na vrata, privodjenje...ma haos-da ne povjeruješ... ali ja nisam odustao ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 23-10-2006 at 04:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
ja otvorim prozor i "kao slu?ajno" odvrnem neku muziku koju ne mogu ?esto ?uti na masovnim medijima zna?i...kvalitetno i raznovrsno...od doma?eg do stranog preko elektronike do roka kroz bluz do hip hopa i staro i novo ...
Baltazare, Baltazare...PA STO NE OTVORIS PIRATSKU RADIO STANICU????? em slusas muziku koju volis, mozes da radis dzinglove za istu, pa jos kad pocnu da oglasavaju na tvojo stanici, moze i neka para da kapne.... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Da znaš da mi je to padalo na pamet, ozbiljno...sam ne razumijem se baš u radio tehniku...ne znam koliki je novac potreban za start...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
a moze i Internet radio stanica...ima ih ko kusih pasa.... a mozes i podkasts da radis... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
e pa to..to sto ima masu stanica ....to mi malo ubija volju za tim..ali to je defnitivno nešto što ću imati na umu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
eto, sva?ta fino sam od vas čuo...i vidi se da je sve ostalo isto (svaka generacija ima svoje "ludake" i modu)...treba se samo glasnije boriti protiv predrasuda i kli?ea...
baltazare, ?to ne proba? da pu?ta? muziku u nekom klubu? Kao prvo zaradi? neke pare, kao drugo zabavlja? se, kao treće postavlja? ljudima svoj muzički izbor??? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() edit za to bih definitvno trebao da podjem u neku veću sredinu....sve to ja imam u obziru, ali čekam da, pravo da ti kažem, raščistim sam sa sobom...šta hoću, a šta neću...ti i Vrač ste uspješni u ovom poslu i sigurno znate na šta mislim... Last edited by bassystem; 24-10-2006 at 01:14 AM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |