|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Žice su čudo...
Ja sam dugo bio zadovoljan sa D'Addario Slowound 45-130 kompletom. (valjda zato što nemam previše prilike da upoređujem - tek triput godišnje ![]() Svidjelo mi se što je 5. žica oguljena na debljinu treće žice dole na prelazu preko kobilice pa se ne lomi i mnogo duže drži dobar ton, i što je još važnije štim! Sad sam na GHS-u koji je došao na bassu (amerikanac) i nakon tri mjeseca ima je$$no dobar ton! Da mi je to ponoviti... Mada mi se kao logičan izbor sad nameće DR Marcus Miller Fat Beams 45-125... do toga mogu doći! Elixir se nekako nameće kao logično rješenje... ono, jeste malo mutniji kad se stavi prvi put (lični utisak) ali to što ima u startu drži duuugo! Mada je cifra da se zalediš! p.s. Đuku od STRIPa sam tek nekidan prvi put čuo ![]() I šta da kažem... mislio sam da u rock-u basista i nema šta da kaže! Sad idem da se stidim... ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje trzalice i zice koristite? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 31 | 05-10-2008 10:44 AM |