|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
pa ovako ja sam taj mix koji je radjen u cubase-u kroz xtc snimao u realnom vremenu kroz ad/da konverter tako sto mu dodam novi audio track , znaci nema nikakvog exportovanja standardan nacin(tj ima ako ne koristis uad ili tc) naravno pulsarov u neki od line in-ova ... kao sto rekox pre gore neka me neko ispravi zaboravix kako to ide :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
uglavnom probacu sad da ti "nacrtam"
znaci xtc 7/8 out (npr. tj tvoj out koji koristis) - externi ad/da - cubase (xtc input 1/2 tj tvoj input koji koristis) naravno da napomenem da ovo vazi samo ako koristis uad ili tc plug inove ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
bez obzira u kojemu modu koristis pulsara, moras imat projekt.
kad pokrenes nuendo, automatski ti se u backgroundu pokrene i xtc projekt. xtc nisam nikad koristio, pa nisam siguran, ali mislin da trebas poc u: nuendo/devices/device setup/asio scope/control panel i da ce ti se pokazat xtc projekt. u tome projektu sigurno nije predvidjen tvoj a16 i zato bi ga trebalo naknadno ubacit, tako da njegovi izlazi ulaze u asio destination. to je, dakle, ono najosnovnije sto moras napravit da bi mogao snimat u nuendu, ali sve ovisi o tvojim potrebama i konfiguraciji. mozes mi na mejl poslat osnovni xtc projekt, pa cemo tocno vidit di je problem i sto treba napravit, ali ko sto sam rekao, to ce ovisit o tome sto ti tocno zelis! bdv: ja ti nebi preporucio da koristis pulsara u xtc modu, jer onda nemas njegov routhing, devicesi ti ne rade realtime (kao hardware) i neke najbolje devicese neces moc koristit u xtc modu. onda ti je bolje prodat pulsar, kupit neku drugu karticu i uad. steta je pulsara koristit u xtc modu! da uzmes timeworks p-100, pa ti se samo radi njega isplati imat pulsara. u xtc modu p-100 ne radi.
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 22-10-2006 at 03:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PRO Tools pitanje opet :) | Jan | Audio Software | 63 | 24-09-2009 09:57 PM |
Zvuchna karta opet glupo pitanje | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 50 | 25-08-2008 11:06 PM |
Pitanje za administratora od pulsar 2 | pulsar 2 | Obavestenja | 5 | 15-11-2006 06:48 PM |
opet nurndo pitanje a i vst ... | SumAnuT | Audio Software | 16 | 28-12-2003 11:27 AM |