Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-10-2006, 09:45 AM   #28
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

Quote:
Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Postovani stariji kolega, Gos'n Slobo, to sto ste protumacili kao samohvalisanje bio je iskljucivo odgovor na prozivku, tj. neumesno pitanje odakle nama studio, takav mikser, pa jos i 2 pored njega, pa jos toliko takve opreme. Moja "CLIENT LISTA" koja je kod vas u postu pod navodnicima, kao i moje "zanimanje" i maltene sve je posluzila samo da coveku docaram kako se sav taj UPGRADE "odjednom" dogodio...

A svezina je individualna stvar, i Vi ste je posedovali pre 30 godina, svakako, kad se ja jos nisam ni rodio... Mislim da je bezveze da procitam ovakvo pisanije coveka koga cenim, koji je pritom DUPLO stariji od mene, bar je meni zao sto ste i Vi nesto ovakvo napisali i pre svega moj post na taj nacin protumacili!

Ali ovo dokazuje genaralni stav vase generacije prema mladjim kolegama, koji su pronasli svoje mesto u ovom poslu, i znate, nije prvi, vec stoti put da se uveravam da razumevanje ne postoji. Nama ne da niko nije zeleo da pomogne, niti savetom, niti iskustvom, niti najbanaljnijom pricom, na pocetku, vec su se svi "predstavnici" stare shkole potrudili i da NAS SAPLETU!

Zao mi je, Slobo, sto ispoljavate ovakav stav i sto sam ovako vas post protumacio... Sram Vas bilo!!!

Quote:
Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu
Pa, ako Vi niste znali, eto... bar ja znam vase godine.... Imam 27 godina, znaci okruglo DUPLO MANJE od Vas! Mislim da prica o "portfoliu", neuporedivo duzem, zvuci svakako realno, ali i SMESHNO! Pa vi imate samo godina radnog iskustva vise (minimum) nego ja zivotnog. No dobro....

Ili ste malo brzopleto citali moje postove iznad, ili ste isti kao i vecina "velikih" genijalaca iz vase generacije!

A skapirao sam vas kao vrlo odmerenog i duhovitog coveka kada smo sa Marinom putovali u Babe na otvaranje novog hotela. Sada sam nekako, promenio misljenje... Na zalost...

Svakako, POZDRAV!

Last edited by perun; 12-10-2006 at 10:14 AM.
perun is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules