|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vibrator
|
kad u glavi imas zacrtan cilj i znas da ces ga ostvariti bez obzira na sve, onda ce ti se samo kasti
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Mo?da je malo glupo poređenje, ali ni David Beckham nije bogzna kakav fudbaler ali je eto tu gdje jeste, najplaćeniji, najpopulariniji...
Jednostavno ljudima treba valjda u svim bran?ama nekakva "ikona" pa eto nju dopalo...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pogledaj film "Evita" i ako dobro obratis paznju, shvatices da ta "prosecna " Madona peva bolje od ijedne obrazovane solo pevacice koju si (ako si) cuo. Ima frazu, ima osecaj ima izrazajnost, a NE PEVA FALS za razliku od 98% posto solo pevaljki kojima vibrato ide +/- stepen i po. Za tako nesto je potreban ogroman rad, trud i talenat. Poslusaj malo njene albume studioznije, pa mi reci da li i dalje isto mislis, ako uzmes u obzir da je ona u jako velikom broju slucajeva i autor. O tome od cega je postala ovo sto jeste i kakva je ona "inace" ne bih, jer nema ni smisla. To je kao kad gledas derbi, a znas rezultat. Licno mi se ne dopada njen poslednji album, ali samo zato sto mi se jednostavno ne dopada, ali to nikako ne moze da znaci da je zena prosecna.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Mora da ga daje dobro po mumlafonu hahaha
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
po meni je postala zvezda sto je imala muda za stilovima tj za odradi nesto mnogo pre nego sto ce biti trend (npr. exprees yourself ili vogue ili cak deeper i deeper) ili cak koketiranje sa klasicnom muzikom (dear jessie) koje su cist house i koji je tada bio veoma underground) ili da napravi "skandal" nekim tabuom (knjiga sex , koreografija i sl. za turneju vogue i sl.) ... tol'ko :]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Uvek sam o njoj mislio kao o Ceci ili Breni, tj. o "americkom originalu" Cece, Brene i ostalih. Zena ne pise svoje tekstove, ne svira ni jedan instrument pa ne moze ni da komponuje, a opet glavninu para uzima ona. To bi se zvalo "performer" i ne bi se razlikovalo od operskih diva u proslosti kada ne bi bilo takvog parazitiranja na celom timu ljudi koji za nju radi od A do Z a ostaje u senci.
Takve mi pojave najvise lice na "Pigmalion" - boy bands, "pevaljke", sve te "Made by AOL Time Warner" stvari. Prema Warnerima, vlada SAD izgleda nevina kao malo dete S druge strane, ne znam zasto ne ceniti albume koji izlaze pod Madoninim imenom. Placeni su brdo para neverovatno dobrim kompozitorima i produentima da "naprave hita", i napravili su ga. "Rain", "Ray of Light", i tako to...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
mislim da je to opste poznato tj podrazumeva se ... tj zna se da nije artist vec performer ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Procitaj jos jednom gore...
Zena je u najvecem broju slucajeva autor na svojim albumima. Niko ne postaje "Madona" zato sto je budala, a takvi stavovi su karakteristicni za ovo poneblje, ali OK.
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
Pa sve pesme koje William Orbit radio za nju, on je radio SAMO MATRICE i onda je ONA pisala tekstove i melodije za pevanje...AKO NISTE ZNALI!!
Ona radi skoro sve linije za pevanje i sve tekstove - pogotova na zadnjih 3-4 albuma.... I zna zena tacno sta hoce, i kako to da dobije... a vi je jos poredite sa Cecom i Brenom??????? eto koliko ljudi nemaju pojma..i samo nabadaju.. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|