|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Namerno cu citirati samo ovaj deo jer se rasprava polako svodi na licni nivo i udarce ispod pojasa, a to ne treba ni nama ni forumu. I sad tek kad vidim listu, nije mi jasno ono sto si rekao 'o ljubavi u poslu' u prici sa Nesbom i Vrachem, od cega je sve pocelo. Iz mog ugla - nemam uslove da bih radio verovatno ni jednog od gore navedenih klijenata (oprema+ poznavanje materije), a kada bih imao, verovatno bih uzivajuci radio Biber, Kerber i mozda Colu (da bih pricao da sam ga radio). Sve ostalo bih, normalno, radio za novac (ne znam za gospodina Kitica, kako bih to prevario), i tome bih pristupio krajnje profesionalno. Ali, ne mogu da zamislim kakva je to ljubav prema poslu snimati vokale (ne pratece, nego 'zvezda') tipa D'N'D, Hani, Karleusa, Ivan Gavrilovic, Danijela Vranic.......... Mislim, radio sam ja i gore pevace, i radicu, sigurno, ali posle debelih psihickih priprema. E, da izasao novi SSL, ima slika na prvoj strani teme ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Inace, pitanje odakle mi SSL i sve ostalo je, pre svega, neumesno! Niti si ti finansijska policija, niti sam ja nesto zasrao, da bih ti polagao rachune... Isto tako nikome nista ne dugujem za sve to, a to je najvaznije. Dale, novac je nas, iliti NASE FIRME! Samo, tebi ocigledno fali malo vaspitanja i iskustva da bi procenio koje je pitanje apsurdno i bezobrazno ili ne! Dakle, postovao sam listu iz CV-a, iskljucivo da bih stavio tacku na prepirku. A tebi prijatelju zelim i Biber i Kerber, ali teshko... Cisto sumnjam... Isto tako ti zelim i malo DnD-ja, Karleusa, Chola i slicnih, jer to je POSAO, druze!!! A na pitanje sta je tu uzivanje... Imam odgovor, ali ga zadrzavam za sebe... Mnogi ovde mozda vole da se tresu u dupe, ja ne, daleko bilo... ali isto tako ja volim sebi, eto, da pricinjavam sitne "mazohizme" poput Kitica, Karleuse i, sam si je naveo ne znam zasto, Danijele Vranic! Ja za razliku od tebe od ovoga zivim i placam poreze... A ti multipliciraj diskove! Vise ne duzim, ne tumaci nista licno, jer jeste, kao i tvoje, ali ne zelim da se machujemo kitama, plasim se da cu izgubiti!? ![]() Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Ljudi, ne ode li ovo predaleko? I ja cesto umem da iznesem stav mozda ostrije nego sto bi trebalo, ali... ovo stvarno izgleda neukusno...
Sto bi se neko bilo kome pravdao? Zar treba polagati racune? Pa niko od nas nije valjda kriminalac, niti je ovo finansijska policija. Sto se tice Perunovih klijenata... saradnja sa "Kerberom" je takva da je Atelje Trag zasluzio svaku pohvalu (i sa strane muzike i sa strane drugarstva i razumevanja) i posao koji su obavili Perun i Nebojsa (Atelje Trag) je odradjen vise nego korektno, a rezultat je prevazisao u mnogome nasa ocekivanja. Voleo bih da i vi to cujete, ali, ne mozemo sami sebe da piratiramo i postavljamo fajlove pesama koje cekaju skoro izdanje, protivno je principima grupe, a siguran sam da ni Perun ne bi bio odusevljen. Uostalom, izaci ce to nadam se uskoro (sledi reizdanje svih 6 albuma + multimedijalni CD), pa ce moci da se cuje sta su Tragovci uradili. U pitanju je remix verzija pesme Sveti Nikola, u aranzmanu Peruna i Nebojse, koja ce izaci na multimedijalnom disku zajedno sa R'N'R verzijom... Perun i Nebojsa su dali pesmi novu dimenziju, sasvim drugaciji pristup... Otom, potom... cuce se, a ja kazem samo svoje utiske, utiske Galeta, Tomice i Baneta, posto smo jednoglasno prezadovoljni rezultatom i u planu je dalja saradnja sa Ateljeom Trag. Neznam kako su oni odradili druge sa liste klijenata, ali... itekako znam kako su se pokazali ovde... A treba imati na umu da oni ne pevaju umesto nekoga... peva taj koji peva. Lose je videti ovakve teme gde dolaze do izrazaja niski udarci. Ja i kada pljujem, pljujem muziku koju smatram neukusnom, ali ne pljujem nikoga licno i nikoga ne pozivam da mi podnosi racune... ni ja ne bih bilo kome polagao racune... radim kako radim, imam prava na to, kao i svi drugi... Dajte malo relaksacije... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
JA sam cuo da ste to i debelo platili? A?! A?! Neki ljudi snimaju albume za te pare, a vi remix! I jos sam cuo da ih vodite djuture na Kubu na snimanje spota? Koliko ce to da kosta?! El imate racun? Fiskalni? ![]() ( "Alo Mladjo?...... Imam ljude za tebe... ma nema frke, ovo je premija.... Molim?! ... Ma premija, kazem ti, samo ti spremi onih 500 dinara!" ) ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Pa Perun je izrazio zelju da vidi Fidela dok je ovaj jos ziv, pa mi rekosmo... 'ajd' da sredimo to prijatelju... Ali... kad smo otisli tamo, Perun je pomesao Galeta i Fidela.... ono, nije da ne liche, ali...
Kada sam video da schokirano-uvredjenog Galeta oslovljava sa El Komandante, rekoh mu: -Perune, Perune, to je nas Gaja, Fidel je ovamo.. ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 11-10-2006 at 08:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i Gale budala, uzeo da pushta bradu bash kad mi je oftamolog rekao da treba da nosim naocare! Jebes ga... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Na tog
![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Sad sam procitao prepisku od danas....boze sta se sve desilo i napisalo ???!?!
A krenuli smo samo sa vestima da se pojavio novi mikser na trzistu ????!! srbijaaaa bato! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |