|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
Ok, hvala!
Poruku sam shvatio i savet prihvatio samo izgleda jedino OFF ima jasan stav. Nista licno, ali onaj "ko je uspeo u zivotu" uopste ne mora biti u pravu. Quote:
"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 11-10-2006 at 12:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da da, ja servisiram racunare i imam day job. Sa svojih 21 vec imam 3 godine radnog staza. Razumemo se mi totalno, samo me je malo pogodio stav gosn Vraca koji je napisao negde gore kako sve to sto radimo nema smisla jer kasnije kad dodju zena i deca niko se toga vise ne seca... i tako nesto...
Samo bez uvrede molim vas. Ne kazem ja da nema potrebe da vi mene savetujete, naprotiv, ja dolazim na ovaj form vec 2 godine ne bih li nesto naucio od iskusnijih, ali takvi stavovi od najiskusnijih me pogadjaju... ![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
ja nemam ni dana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nebitno, svako ide svojim putem. Meni je ovo radno mesto omogucilo i ovu diskusiju, i monitorce, i dual core procesor i mnogo jos toga...
Sve u svemu, sescu i ja mozda jednog dana za ovaj SSL ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |