Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2006, 06:56 PM   #1
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

Quote:
Originally Posted by DaBear
Pa ima i ovde sranja od muzike..da vidis o cemu repuju crnci koji stanuju u siromasnim delovima grada..to nikad ne izadje na plocama, samo na nekim CDRs koji se vrte na piratskim stanicama...ubijanje, kurve, droga, gangsteri..nije samo to u Americi...i kod nas!
Verujem da ima... i mnoge stvari koje izadju u medije sa zapada zaista zasluzuju negativne komentare. Samo... problem je sto vi na zapadu nemate samo to, dok ovde stvari stoje znatno gore...

@Off... Nije mi bila namera da bilo koga uvredim. Naravno da svi mi radimo ovde i to tako mora da bude... Samo sam skrenuo paznju na nasu realnost i na nasu osobinu -Ja, pa JA, pa jos malo JA... i stvaranje malo nerealne slike o "stanju na terenu"...

@Max... No Comment...
Old 10-10-2006, 07:16 PM   #2
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
@Off... Nije mi bila namera da bilo koga uvredim. Naravno da svi mi radimo ovde i to tako mora da bude... Samo sam skrenuo paznju na nasu realnost i na nasu osobinu -Ja, pa JA, pa jos malo JA... i stvaranje malo nerealne slike o "stanju na terenu"...
Nisam ni mislio da si nekog vredjao, nego si bio najblizi za citat . Generalno primecujem taj stav kod vecine, a ne slazem se sa njim, pa eto, da rechem i ja koju. Valjalo bi nam malo afirmativnog pristupa, za branshu, generalno.......

@MAX, vezano za cuvanje pozicija:

moj prijatelj uradi za cerkicu fantasticnu deciju pesmicu (ja malo mixovao, koliko je moglo) i posalje na deciju beoviziju. Gospodin urednik sa poznatim prezimenom ga pita - a ko je ovaj N.Ivanovic (taj moj friend - aranzer, kompozitor), pa aranzman mora da radi neko poznat

i mala ipak super prodje, jer je extra.......

Last edited by OFF; 10-10-2006 at 07:25 PM.
OFF is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 07:30 PM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Nisam ni mislio da si nekog vredjao, nego si bio najblizi za citat . Generalno primecujem taj stav kod vecine, a ne slazem se sa njim, pa eto, da rechem i ja koju. Valjalo bi nam malo afirmativnog pristupa, za branshu, generalno.......
Taman posla da ljude kategorizujem po tome ko i sta radi... neka radi svako sta misli da treba i kako misli da treba...
Ali... da ne volim "zatvaranje u svoje dvoriste" i umisljanje "kako smo bolji od 6X veceg komshije", a pri tom za to ne dodje potvrda niotkuda... To svakako ne volim... ne samo ja vec mnogi koje znam dele moje misljenje...

Najlepse je to formulisao D.Cukic u nekoj TV emisiji (voleo ga neko, ili ne):

"Muzika u Srbiji je poput malog akvarijuma sa jako malim ribicama, a problem je sto se te ribice osecaju ajkulama..."
Old 10-10-2006, 07:34 PM   #4
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Taman posla da ljude kategorizujem po tome ko i sta radi... neka radi svako sta misli da treba i kako misli da treba...
Ali... da ne volim "zatvaranje u svoje dvoriste" i umisljanje "kako smo bolji od 6X veceg komshije", a pri tom za to ne dodje potvrda niotkuda... To svakako ne volim... ne samo ja vec mnogi koje znam dele moje misljenje...

Najlepse je to formulisao D.Cukic u nekoj TV emisiji (voleo ga neko, ili ne):

"Muzika u Srbiji je poput malog akvarijuma sa jako malim ribicama, a problem je sto se te ribice osecaju ajkulama..."
Slazem se ja sa svim. Treba uciti od ljudi sa zapada, i od ljudi koji znaju mnogo vise uopste, ali se ne treba bedaciti zbog toga sto je neko gore, a neko dole (u poslu mislim ).
Old 10-10-2006, 08:27 PM   #5
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

"Muzika u Srbiji je poput malog akvarijuma sa jako malim ribicama, a problem je sto se te ribice osecaju ajkulama..."[/quote]

ili mozda cak akvarium sa PLANKTONIMA?
mudro zbori Cukic....e nisam video coveka 100 godina!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 10:17 PM   #6
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

gde njega nadje ! trudi se da bude mladic ! sedi u kancelariji tv metropolisa naces ga kao glavnog sefa :] ja mislim mada mislim da se nista nije dalje promenilo :] elem steta sto je malo vise stavio roka u odnosu na kad je kalicko bio (ma koliko ga mrzeo) sve je imalo isti tretman elem opet offujem ... dakle jel uspeo neko nesto da nacuje kako taj ssl radi ? i jel ima neke zvucne promene i sl. !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules