|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
Da li si siguran da se Battery nalazi u folderu gde se nalaze ?erovani VST instrumenti i efekti? Da li i Cubase i Nuendo skeniraju taj folder u kome se battery nalazi? Nekada se desi da instalacije ide u folder \program files\steinberg\vstplugins\, proveri da nije slu;ajno u tom folderu.
Ako radi u Cubase-u, naprosto mora da radi i u Nuendu, samo je u pitanju neki previd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hmmm...Sve instalacije za VSTi su mi u folderu c:\program files\steinberg\vst plugins ,i sve mi instalacije rade osim Battery 2 u Nuendu...i reinstalirao sam...i stavljao instalaciju u c:\program files\steinberg\nuendo3\vst plugins ...i nece pa nece...a Cubase ga u svakom slucaju chita...nije mi jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
koja glupost!!!! LAP i domaća slova | bassystem | Audio Software | 11 | 11-12-2008 11:28 PM |
Ej, koja ovo beshe glupost? | Arthur | Audio Software | 11 | 24-08-2007 03:05 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |