|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A u cemu je fora, kako? ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ratosiljaju se sranja i svi srecni! Cifra je stvarno top! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ako ima neko ideju kako da se to dobaci Srbiju (uz naknadu, naravno
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ne znam,ne bih puno pametovao za ovu sitnu kintu.Kao sto rekoh budzet mi je veoma
ogranicen i vezan iskljucivo za kupovinu,najverovatnije,preko racuna i to do najvise 350E.Bio sam danas u Artistu u NS-u,imaju activne neke Behringere i pasivne Alesise. Ako krenem politikom dodaj jos malo pa uzmi ovo samo po sebi se namece sacekaj malo pa dodaj jos i tako mogu gurati ne znam dokle i veoma se isfrustrirati. U studiju radim na Tannoycima Dmt15 i Dynaudio Bm6a pa mi prevashodno trebaju neki manji monitorcici kuci,na kojima bih pripremao mixeve za dalje mixanje u studiju.Do sada sam radio kuci na hi-fi kutijama a veci deo posla zavrsavao u studiju dok je sada situacija drugacija pa kuci moram uraditi malo vise.Da imam malo vise kinte jako dobro znam sta bih uzeo ali ovako nisam pametan. Znaci,trebao bi mi savet sta uzeti novo do 350E?Perun rece da postoje firme koje prodaju polovne monitore?Jel' ima mozda neka i kod nas?Svakako da bih uzeo neke jace polovne kada bih imao uslove placanja kao za nove. Jel' bio neko skoro u Sky-u,imaju li oni neke interesantne low price monitore?(mozda)
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mene ovo takodje zanima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Nekako sam zagrejan za Alesis jer dugo slusam da su oni,po misljenju mnogih,
najbolji u svom cenovnom ranu.Ali proslo je mnogo vremena od kada oni postoje, izaslo je mnogo drugih low price monitora pa mozda postoji bolje resenje? Jel bolje uzeti activnu verziju ili pasivnu pa vijati neko bolje pojacalo? Nisam naglasio da trenutno radim najvise sa rnr bendovima i generalno gitarskim zvukom a procitah da Alesis nije bas najsrecnije resenje za to?Ima li nesto bolje?Kako stoje stvari sa Behringerima?
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
uzmi krk rp5, oni su 320e koliko znam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
koji monitor amp uzeti? | HeatMan | Monitoring | 46 | 15-03-2008 10:21 PM |
Ah sta uzeti??? | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 08-04-2007 12:45 AM |