|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hvala vam DaBear & Klon.
Uzecu te diskove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Komplet bubnja koji je normalno isprogramiran, bez specijalnih iživljavanja u Superior-u sa uključenim svim pomoćnim opcijama zauzima ispod 100Mb kad se učita. Bilo koja mašina od 512Mb RAM-a to podnosi bez problema. Ako imaš manje memorije od toga onda ti je u svakom slučaju SVE problem kod audia. A ja bolji nefarban bubanj za HM od superiora nisam čuo. Ako ti je BFD lepši, ni on nije toliko strašan. E da i Halion. Mani se Halion-a. Uzmi neki namenski drum sampler, kao što je Battery ili DR008 ili nešto nalik tome. Čak je i kontakt sto puta pregledniji. Ako nisi već jako uigran sa Halionom nemoj se ni truditi. Mnogo ti je lakše sa samplerom koji je pravljen za bubanj i organizovan po sistemu pad-ova a ne sa generalnim samplerom. Potvrđujem da je Tommy Lee-ov cd dobar, mada imaš u suštini malo bubnjeva na njemu i samo par layer-a ako i toliko, negde je to samo po dva layer-a. Više od pola CD-a su jedni te isti bubnjevi samo sa printanim reverbom. Ako ne moraš platiti taj disk već ga ovako uzajmiti, probaj. Momka iz Aerosmith imam tu negde, ali sam ga kratko poslušao i ne sećam se više kako mi je radilo.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 15-09-2006 at 10:42 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1 GB RAM-a ![]() jeftino,mada se nalazi na sve strane,verovatno ga ima neko od ortaka. Ali ako zaista vredi onda ga MORAM imati ![]() A ovo oko haliona,veruj mi,toliko sam naviknut na njega da to nije normalno, znam ga u najsitnije detalje tako da mi preglednost ne predstavlja problem,jako brzo radim u njemu(jbga,stvar navike) a imam i Battery i DR008 koje retko koristim,bash retko. Ove AKAI diskove kupujem,naravno,ali po simbolichnoj ceni tako da tih par komada nije problem.Uzecu taj Tommy Lee-ov i oba Kramerova. Ovaj,mozesh li mi reci koliko na DFH ima kitova ![]() jer 9 DVD-a je preko 40 GB.A i ne instalira se valjda svih 9 jer mi onda ode pola harda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Inače ne znam da li se razumemo oko termina, to na 9 DVD-a je DFH Superior, a DFH je prvi CD toontrack-a koji je u otvorenom sample formatu i mo?e? ga recimo otvoriti u battery. Quote:
Inače disclaimer: Na tvom mestu ne bih uzimao Superior iz jednostavnog razloga ?to to zvuči kao ?iv bubanj na majkovima, i mora? ga znati farbati a isto bih ti rekao i za BFD. Ako ?eli? da postavlja? pesme kući, bolje pogledaj neke diskove sa ofarbanim bubnjem, na primer taj prvi DFH i addon CD su već ofarbani EQ i kompresor su ?tampani, i manje vi?e odmah dobija? bar neki zvuk koji je ok za demo.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |