|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nijedan stil nikada ne umire,nego uvijek funkcioniraju u svojim parelenim svjetovima koji se rijetko dotaknu.Problem nastaje kad neko iz jednog svijeta počne davati svoje mišljenje o drugom svijetu.Možda su događaji sa tom muzikom malobrojniji i sa manje publike,no uvijek je moguće naći sasvim solidne partye gdje DJ pušta upravo taj stil. Last edited by R A V E N; 10-09-2006 at 05:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Muzika ce se uvek pustati, ali da li ce biti klub od 2-3000 ili vise ili 200-300...pravi veliku razliku! Znam par ljudi koji su radili kao DJ-i u toj sceni i sad (posto trance vise nije mainstream) nemaju gde da pustaju muziku!! Razlika je da si nekad kao DJ mogao dobiti ?500-1000 za vece (a ovi veliki po par somica!!) a sad je vise ?50-100 za\vece!!! Ja smatram da sam (iako mi trance nije srcu drag) vrlo dobro upucen i upoznat sta se desava na toj sceni...i mogu da vam kazem da je u Engleskoj trance scena samo 1-2% od onoga sto je bila pre par godina!!! Ako gledas sa stanovista slusaoca / clubbera, uvek ce biti klubova gde ce se to vrteti...ali koliko ce dugo DJ-i da pustaju to za sitne pare...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |