|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
A zar nije lakshe sastaviti dualcore zverinu sa jednim dobrim audio interfejsom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
sx od v2.0 podrzava SMP/SMT kolko ja znam. Pa bilo je dual i quad cpu masina jos za vreme PI. Mislim, cemu akanje. Proda te 2 i sastavi (ili mu neko sastavi) jednu Zver ![]() Last edited by Sandzama; 29-08-2006 at 05:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E sto je navalio covek
![]() Imam jedan laptop, Inspiron 9400, DualCore Yonah @1.66 GHz i imam desktop AMD 64 3200+. Mislim da je to sasvim dovoljno i da zadovoljava mnogo vise potreba od jednog desktopa ili jednog laptopa. @Diviner, evo citam po peti put ali mi nije jasno sta si hteo da kazes ![]() Da li je bolji fx teleport ili vst system link? Sta mogu sa jednim a sta sa drugim? Ne zelim da mixam trake koje su na drugom kompu, zelim samo da pokupim sirovu snagu sa amd-a za vst(i). Da li bi ASIO4ALL mogao da odradi posao za system link?
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Za sistem link mislim da ti je ipak potreban ozbiljniji hardver da bi sve radilo flawless (ili barem priblizno). Prednost mu je povezivanje i sinhronizovanje vise hostova (znaci pored VSTi, u mogucnosti si i miksati trekove izmedju hostova, po zelji i potrebi). Sve ovo pisem na osnovu svojih prilicno zastarjelih iskustava (davno sam probao i teleport i sistem link), tako da ako sam nesto izostavio ili negdje pogrijesio, neka me drugi dopune ili isprave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sad je dosta jasnije. Hvala.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |