|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima... ja sam ovde nov
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dobrodosao! StOrM (mada sam i ja nov
![]() Ja, licno, koristim sta mi padne pod ruku/uvo...inace mislim da je IDEJA naj bitnija...a soft/hardwer manje-vise. Retko koristim samplove/loopove. Uglavnom cukam svoje pesmice koristeci Cubase sa nekim softsynths-ima. Ranije sam koristio Synapse Orion jer je meni, kao pocetniku, bio naj laksi za kuckanje... Inace, slusam isto tako sve sto mi padne pod uvo...(sto rece jedan ortak od Miroslava do Vivaldija) Mozda je malo off...ali eto. Pozzz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() koji bi mi vi program preporucili za pocetak u kome mogu da stvaram svoj zvuk,jer stvarno je lakse da krenem od naj jednostavnijeg pa polako hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
dobrodosao.
preporucujem ti da prvo prosvrljas po forumu, narocito po audio softveru, jer smo ovakve teme prezvakali milion puta.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala na dobrodoslici svima koji nisu znali da sam tu ;P
![]() Sto se tice domace scene (moderne) elektronske muzike, tu su stvari u neku ruku tek na pocetku. Imamo mnogo talentovanih, mladih ljudi, ciji talenat treba negovati i razvijati. Ono sto je ovde problem, je lova. Dosta klinaca sa vizijom nema kinte da priusti najosnovnije, jak cpu/memoriju/zvuk, a da ne pricamo o kinti potrebnoj da se zvuk lepo sredi za slanje materijala napolje. Ono sto cenim je inicijativa Vlade Janjica i podsticaj mladim umetnicima putem Coffee Shop kompilacija, i etikete Marka Nastica koje su, kapiram, uvek otvorene za dobru muziku domacih i neafirmisanih klinaca koji nesto ceprkaju po sekvencerima...krivo mi je sto prica o Pioniru, drugom labelu za elektronsku muziku kod nas, nije uspela...mislim da je u pitanju isto bila "no tengo dinero" situacija. Elem, gde ima volje, ima i nacina, uz trud i rad, sve ce doci na svoje mesto. A ovaj ovde topic moze da bude malo, ali korisno mesto za sve male producente elektronske muzike kod nas ^_^ Pozdrav Dabearu, imati nekog toliko iskusnog na forumu je od velike koristi, a ti sto bi da im crvci i pisti, hehe, jebes ga, ne znaju ljudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
nisam primetio ista pozitivno u Coffee shop inicijativi.. previse je zatvoren krug ljudi i cesto promasi ciljnu grupu... a i nisam siguran da je projekat uopste uspeo sa tirazem... tako da, pod hitno bi valjalo pokrenuti dupeta i organizovati neku alternativu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Kul je reci "'ajde da dignemo bulje i uradimo nesto", ali imas li ideju? Imas li love za projekat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
Ja sam skroz ispao iz fazona, vi?e čak i ne "sviram" tehno. Jedine ljude oko sebe koje sam slu?ao i radio, a koje mogu da pozovem lično su psy grupa Species http://www.ultragrooverecords.com/.
Nisam neki veliki fan trance muzike, ali ovo ?to se radi je stvarno lepo i hrabro, jer za ovakvu muziku, u ovom trenutku, nema dovoljno publike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
preporuka za overavanje:
www.kosmoplovci.com Audio arhiva, video arhiva (demo/intro). Potpuno van CoffeeShop paradigme. Cista umetnost, a ljudi koji to rade mrze kada ih neko nazove umetnicima. Budale ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by lesha; 25-08-2006 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HIT Face - Teenage elektro pop | ProkDu | Razno | 49 | 24-11-2009 10:33 PM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |