|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Evo pre nego sto sam ga ubacio u studio jedna fotka pa da podelim sa vama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Stiglo nam je jos noviteta, naravno, sem SSL-a sa slike, koji je vec "staritet" i cije sam slike vec kachio 10 puta... Dakle, pojacanje od 2 novopridosla miksera, od kojih je Soundcraft najverovatnije na prodaju, pa, zainteresovani mogu da me cimnu na PM. Rec je o Soundcraft TS 24 mikseru, njihovom najskupljem i najlegendarnijem (u stvari jedinom legendarnom) stolu. 32 kanala, bantam patchevi, full recapped, upgraded... Cena nije "sitnica", sto je i za ocekivati jer nigde nije niska. A drugi mikser dole desno je Pacific Research/HARRISON. Broadcast- pola analogni, pola digitalni sto... Presrecan sam, ovo je jedini Harrison na Balkanu, siguran sam. Astal izuva!
![]() ![]() Rekoh, da se pohvalimo malo... Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Rekoh, da se pohvalimo malo... Pozdrav!
![]() ako, ako....slobodno se pohvali. I ja bi...Kamara se, lepo..ima se -moze se, sto bi rekli.... ![]() ![]() Izgleda da si sve pare potrosio na miksete, pa nije ostalo za foto aparat u boji.. ![]() ![]() ![]() ![]() sala, razonoda...super, samo napred! Tehnika narodu!! pozdarv |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cuj, kako vam je krenulo mogli bi otvoriti i neki butik mikseta,a?
![]()
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pazi, aparat je u boji! Ozbiljno... Ali miksete koje smo kupili su BW (crno bele limited edition)! Majke miii... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
dobra fora...super! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ah da, da se pohvalim: drawmer 1962 digital x2 focusrite isa 428(made in england) x2 i siemens v72 u racku stigli ove nedelje....milinaaaaaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jebi ga... Ranije smo bili u fazonu... Cepamo aranzmane, produciramo projekte... NIkad necemo da pravimo studio, kao, koji ce nam kurac!? Hahahaha, ali od prosle godine smo skroz bolesni za opremom ali, nije da mi ne prija taj virus, stvarno mnogo seremo! ![]() ![]() ![]() Hvala... Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
droga bato....nema nam pomoci! za to nema leka...
![]() Manley, daj uslika sve pa okaci malo.....ja se sve ustezem da se otvorim za jos par spravica....nije da ne mogu da radim bez njih, al je dobra cena!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |